Крисия се отказва да учи в университет, пише България Днес.

...
Крисия се отказва да учи в университет, пише България Днес.
Коментари Харесай

Крисия няма да учи в университет

Крисия се отхвърля да учи в университет , написа България Днес. Шокиращото самопризнание направи самата изпълнителка по време на гостуването в подкаста на известен влогър. Въпреки че Крисия приключи междинното си обучение тази година, проектите й не са ориентирани към кандидатстване за висше.

„ В момента ползите ми са свързани с актьорското майсторство и биха се насочила натам, само че не в България “, безапелационна е изпълнителката. В подкаста Крисия приказва и за един от най-тежките моменти в живота си – загубата на татко й Марин Тодоров.

„ Трагедията се случи внезапно, доста ненадейно. Много друга връзка имахме ние двамата – аз към този момент живеех в София, а той във Варна. Чувахме се и се виждахме понякога . От 14-годишна се реалокирах да пребивавам сама, огромното ми предпочитание беше да бъда независима. Загубата му беше доста фрапантен миг в живота ми и както си казваш – „ има време “ за някои неща, само че в действителност се оказва, че няма време “, разкри душата си детето знамение на родната музика.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР