Крисия е гласена за победител в юбилейния десети сезон на

...
Крисия е гласена за победител в юбилейния десети сезон на
Коментари Харесай

Бутат Крисия за победител в „Капките“

Крисия е гласена за победител в юбилейния десети сезон на „ Като две капки вода “, научи HotArena.


 

Девойката, която грана сърцата на милиони по света с присъединяване си на детската „ Евровизия “ е фаворитка на феновете и журито. Тя ще бъде бутана към успеха, писа „ България Днес “, базирайки се на информация от собствен сигурен източник.

На бутона ще й се падат облици, които Крисия с лекост може да имитира. Откритието на Слави Трифонов ще бъде решителен водач по зрителски избор, а точно той е най-съществен.  

Обикновено гласуването на публиката отива при някой известен поп-фолк реализатор,  тази година те са трима - Анелия, Алисия и Есил Дюран и ще бъде разграничен съвсем по равно от почитателите на чалгата.

17-годишната Крисия стана фаворитка на публиката с присъединяване си в „ Маскираният артист “. Детето-чудо влезе в костюма на симпатичния Гъбарко и завоюва сърцата на феновете с осъществяванията си. 

Освен това продуцентът Маги Халваджиян се е заел с тежката задача да възвърне славата на младата певица. В последните години кариерата на Крисия не се развива изключително сполучливо и изпълнителката от Разград бе позабравена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР