Криси Тейгън продължава с отчаяните опити отново да бъде приета

...
Криси Тейгън продължава с отчаяните опити отново да бъде приета
Коментари Харесай

Поредният отчаян призив на Криси Тейгън

Криси Тейгън продължава с обезверените опити още веднъж да бъде призната в онлайн пространството. Въпреки че се извини за обидите и заканите, които е отправяла в предишното, тя към момента търпи следствията от държанието си на " интернет трол ".
 Криси Тейгън, признанието, че е била интернет трол и извинението на модела
Криси Тейгън призна огромната си неточност

Всичко се връща

Това е и повода да не е по този начин дейна в профилите си, както бе до неотдавна. Но не щеш ли неотдавна разгласява нови откровения в Instagram и изяснява какъв брой " отхвърлена " се усеща.

В дълго словоизлияние Тейгън признава, че към момента страда, макар че тя е тази, която беше упрекната в тормоз на риалити звездата Кортни Стодън преди повече от десетилетие.

" Излизането на открито е гадно и не се усещам добре, когато съм сама у дома с мозъка си ", написа още тя.

Споделя, че се усеща " изгубена " и би трябвало да откри още веднъж мястото си. " Отчаяно " желае да приказва с почитателите си, вместо да се преструва, че всичко е наред. И очевидно в действителност се усеща по този начин, тъй като споделя, че е подготвена да се причисли към други като нея в " клуб на отхвърлените ", в случай че има подобен.

Постът й е следващото обществено опрощение и без значение, че Криси споделя какъв брой доста съжалява, още веднъж не съумява да провокира всеобща благосклонност.

Консервативната коментаторка Кендис Оуенс й се подиграва в Twitter с думите: " Кубинците са избивани от тяхното държавно управление по улиците, само че знаете ли, че Криси Тейгън е тъжна, тъй като към този момент никой не й обръща внимание в Instagram. "

Но макар депресията, пред TMZ звездата споделя, че се оправя по-добре. И това в огромна степен се дължи на поддръжката от страна на брачна половинка й Джон Леджънд.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР