Криси Тейгън издаде, че не е пила алкохол от една

...
Криси Тейгън издаде, че не е пила алкохол от една
Коментари Харесай

Моделът Криси Тейгън - 1 година без капка алкохол

Криси Тейгън издаде, че не е пила алкохол от една година. Моделът разгласи, че е трезва толкоз време посредством обява в профила си в Instagram.

Тя качи видео, на което се демонстрира със брачна половинка си Джон Леджънд, щерка си Луна на 6 година и сина си Майлс на 4 година

„ Нито капка алкохол от 365 дни! Липсва ми да се усещам луда и безгрижна от време на време, само че, с цел да бъда почтена, в края на краищата, това някак не ми носеше това занимателно възприятие към този момент. Пиех, с цел да приключа тази луда тревога, която след това главно си отиде, когато аз осъзнах това – да спра да пия! Както и да е, усещам се в действителност хубаво. Понякога в действителност се нервирам, гледайки към предишните дни, които би трябвало да помня доста по-добре, в сравнение с си припомням – поради алкохола… Има фотоси от грандиозни моменти в живота ми, на които очите ми просто изглеждат… изчезнали. Някои са от работни фотосесии, някои са просто от дни на плажа със фамилията. И макар че, почтено, към момента не знам дали в никакъв случай повече няма да пия, знам, че не желая в никакъв случай повече да е по този метод. “, написа звездата.

Криси споделя, че избира, когато е смутена да отиде на терапия, а не да употребява алкохол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР