Крисчън Оливър - звездата от филми като Спийд Рейсър и

...
Крисчън Оливър - звездата от филми като Спийд Рейсър и
Коментари Харесай

Актьор от "Индиана Джоунс" и "Спийд Рейсър" загина с дъщерите си в самолетна катастрофа

Крисчън Оливър - звездата от филми като " Спийд Рейсър " и " Индиана Джоунс " почина дружно с двете си дребни деца, откакто самолетът им се разруши в морето близо до Карибските острови, оповестява TMZ.

Холивудският артист и дъщерите му Мадита на 10 години и Аник - на 12, са били единствените пасажери на борда на дребен едномоторен аероплан, който летял към Сейнт Лусия след политане от летище J. F. Mitchell на остров Бекия.

По време на следобедния полет в самолета изненадващо се появил механически проблем, поради който летателната машина се е разрушила в морето малко след излитането.

Бреговата охрана е почнала избавителна акция, подпомагана от риболовци и водолази, само че усилията на управляващите са били напразни - извадени са четири тела - на Оливър и децата му, както и на водача Робърт Сакс.

Причината за злополуката се обяснява.

A post shared by Christian Oliver (@christianoliverofficial)

Що се отнася до кариерата на Оливър, той е дълготраен артист, който участва в няколко огромни кино лентата, партнирайки си с някои от най-големите имена в Холивуд, в това число Джордж Клуни, Харисън Форд, Тоби Магуайър и Кейт Бланшет. Сред тях са " Добрият немец ",  " Валкирия ", известното полицейско шоу " Кобра 11 " и други

Източник: dir.bg

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР