Крисчън Бейл, който е най-известен с ролите си в „Америксанки

...
Крисчън Бейл, който е най-известен с ролите си в „Америксанки
Коментари Харесай

Крисчън Бейл на 46 – от дете актьор до носител на „Оскар“

Крисчън Бейл, който е най-известен с функциите си в „ Америксанки психар “ и филмите за Батман, през днешния ден навършва 46 години. Крисчън е наследник на водач и циркова артистка, роден е в Уелс и стартира да се занимава с актьорско майсторство още напълно дребен.

Първата му роля в малкия екран е когато е бил на 12 години – в минисериала „ Анастасия: Мистерията на Ана “ от 1986 година През 1987 година взе участие в минисериала „ Сърцето на страната “, тогава са и първите му функции на огромния екран – в шведския „ Мили мой Мои “ на руския режисьор Владимир Граматикови и във военния „ Империя на слънцето “ на Стивън Спилбърг.

Снимка: imdb.com

Световна известност Крисчън Бейл получава с помощта на кино лентата „ Американски психар “. Тъй като обликът изисква от него да има съвършено тяло, той се заема със задачата и се подлага на режим, който малко от нас биха могли да устоят. Това е единствено първата от множеството трансформации на Крисчън Бейл.

Снимка: Getty Images

В уеб страницата LadyZone.bg може да прочетете повече за кариерата му и да видите кои са най-невероятните му физически трансформации:
Крисчън Бейл на 46 – най-забележителните му физически трансформации Актьорът от „ Американки психар “ и „ Черният рицар “ е прочут с фрапантните промени в тежестта си, с цел да влезе в избрани роли
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР