Крис Смолинг отговори на критиките от Жозе Моуриньо относно скорошните

...
Крис Смолинг отговори на критиките от Жозе Моуриньо относно скорошните
Коментари Харесай

Крис Смолинг остро отвърна на критиките на Жозе Моуриньо след уволнението на Рома

Крис Смолинг отговори на рецензиите от Жозе Моуриньо по отношение на скорошните му проблеми с травмата, откакто не е играл за Рома от септември заради проблем с коляното.

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед към този момент е отвън игра от съвсем пет месеца, до момента в който Моуриньо беше уволнен от Рома по-рано този месец, като клубът зае девето място в Серия А след разочароващо начало на сезона.

Говорейки през ноември, Моуриньо съобщи, че Смолинг „ не е в положение да играе с болежка “ и че вследствие на това „ задържа нещо “. „ Що се отнася до Смолинг, травмата е доста огромна “, сподели той пред кореспонденти.

„ Има и елементарни хора като нас, които не са високопроизводителни спортисти, които имат по-висок предел на болежка. Може би аз може да спи добре със зъбобол, може би се бориш. Така стоят нещата.

" Смолинг не е в положение да играе с болежка. Той сдържа нещо. Специфичният му проблем е същинско предизвикателство. Наистина е разочароващо за мен, тъй като неговата позиция – централен бек – е мяст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР