Крис Нот се завърна към актьорството след скандалните обвинения в

...
Крис Нот се завърна към актьорството след скандалните обвинения в
Коментари Харесай

Крис Нот се върна на работа след обвиненията в сексуално насилие

Крис Нот се завърна към актьорството след скандалните обвинявания в полово принуждение. Макар и надалеч от Бродуей, той застана за първи път пред аудитория, участвайки в четене на известна драматургия в Масачузетс. Нот продуцира, режисира и взе участие по едно и също време в „ Носорог “ на Йожен Йонеско и съгласно мненията след събитието, той е „ съвършен театрален артист “.
Прочетете още
„ Беше добре признато. Той получи аплодисменти в края “, изяснява източник на Page Six. Модерният прочит е първата обществена изява на Крис Нот откакто го упрекнаха в полово посягане и го изхвърлиха от продължението на „ Сексът и градът “. Заради абсурда екипът на And Just Like That... промени някои подиуми с негово присъединяване.

„ Исках да направя това от години и бях покрай това да го продуцирам във фестивалния спектакъл „ Чичестър “ в Англия. Тогава пристигна коронавирус и хората в действителност не желаеха да видят авангардната драматургия наЙонеско “, споделя Крис Нот.

След скорострелното му изключване от And Just Like That..., Крис Нот бе уволнен и от сериала на NBC The Equalizer. Това стана откакто две дами го упрекнаха в полово принуждение. А колежките му от „ Сексът и градът “, излязоха с изказване, в което не се застъпиха за него.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР