Крис Нот беше обвинен през 2021 г. в сексуално насилие

...
Крис Нот беше обвинен през 2021 г. в сексуално насилие
Коментари Харесай

Тузаря след обвиненията в насилие: Единствената ми грешка е, че изневерих на жена си

Крис Нот беше упрекнат през 2021 година в полово принуждение над няколко дами.

Актьорът до момента не беше приказвал по тематиката, само че в изявление за USA Today той съобщи, че е наясно, че обвиняванията не престават да съществуват, само че упорства, че е отговорен единствено за това, че е изневерил на жена си.

Актьорът, прочут с ролята на Тузаря в " Сексът и градът ", изрично отхвърли обвиняванията в полово принуждение.



“Изневерих на жена си и това е опустошително за нея и не е доста красива панорама “, споделя той. " Но това не е закононарушение. "

Нот напомни, че дамите, които го упрекнаха в половите похищения в действителност не повдигнаха публични искове против него.

“Няма нищо, което мога да кажа, с цел да трансформира мнението на някого, когато имате такава голяма вълна “, споделя Нот.

“Звучи като че ли се пазя, само че не го върша. Няма углавен съд. Няма углавен развой. Няма какво да направя, с цел да извадя историята си, да намеря очевидци. И има още по-абсурдни изказвания, които не се базират на обстоятелства. Не обичам да приказвам за това, тъй като незабавно щом го направя, медиите като Daily Mail или някой различен ще грабне част от това и ще го разгласява, а не желая децата ми да го виждат. "



Нот обаче разкри за какво е изневерил на жена си: “Давах си същите извинения като доста мъже, това е просто дребна странична забежка и е занимателно “, сподели той. “Ти не нараняваш никого. Никой няма да разбере за това, нали знаеш, а сексът е просто прелестен. И внезапно доста хора желаят да вършат секс с теб. ”
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР