Крис Хютън и Пол Клемънт са сред кандидатите за нов

...
Крис Хютън и Пол Клемънт са сред кандидатите за нов
Коментари Харесай

Хютън и Клемънт сред кандидатите за нов мениджър на Уотфорд

Крис Хютън и Пол Клемънт са измежду претендентите за нов управител на Уотфорд, оповестява Sky Sports.

След уволнението на Кике Санчес Флорес след едвам 85 дни по време на втория си престой отпред на клуба, от „ стършелите “ се надяват, че ще назначат нов ментор в идващите 24 часа. Треньорът на отбора до 23 години Хейдън Мълинс и този на вратарите Греъм Стак ще проведат днешната подготовка на тима, преди Уотфорд да отпътува до Лестър за аудиенция на локалния отбор в сряда вечер.

Хютън, който е обект на интерес от редица клубове в Чемпиъншип през този сезон, е без работа, откакто бе уволнен от Брайтън в края на миналия сезон. „ Чайките “ са един от двата тима, с които той завоюва промоция във Висшата лига, дружно с Нюкасъл, и той утвърди отбора от южното крайбрежие в стабилен състав, преди да бъде сменен от Греъм Потър. Междувременно, Клемънт е без работа от съвсем година, откакто бе освободен от поста в Рединг през декември 2018. Предишният му опит в Премиършип пристигна с отбора на Суонзи, който той остави във Висшата лига, преди да загуби длъжността си отпред на „ лебедите “ в края на предходната година, когато Суонзи се намираше на дъното на таблицата.

Припомняме, че Флорес бе уволнен в неделя след провалянето от Саутхемптън с 1:2, като „ стършелите “ са на последна позиция с едвам осем точки от 14 срещи. Решението бе взето, откакто Санчес Флорес се срещна с изпълнителния шеф и президент на клуба Скот Дъксбъри дружно със притежателя Джино Поцо в неделя, а назначението на нов управител бе несъмнено като „ незабавно “. В идващия кръг отборът гостува на намиращия се в серия от шест следващи триумфа отбор на Лестър, преди да одобри вкъщи Кристъл Палас на „ Викъридж Роуд “ в събота. /БГНЕС

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР