Крис Хемсуърт се превъплъщава в образа на Бога на гръмотевиците,

...
Крис Хемсуърт се превъплъщава в образа на Бога на гръмотевиците,
Коментари Харесай

Какво не очаквахме от Крис Хемсуърт

Крис Хемсуърт се превъплъщава в облика на Бога на гръмотевиците, откогато първият филм за Тор се завъртя по кината през 2011 година Оттогава той влиза в тази роля в продълженията на " Тор ", както и във филмите от поредицата " Отмъстителите ".

Във всички тези продукции с изключение на със страхотна игра ни впечатлява и със страхотна физическа форма.  Зад нея обаче стои доста дисциплинираност, здрави тренировки и специфичен хранителен режим. По думите на Крис всякога, когато се приготвя за облика на Тор той усилва или понижава размера на мускулите си. Но по-късно ги губи - за друга роля. И всякога (да влиза във форма) става по-лесно, тъй като мускулите имат памет.

В реалност тялото на австралиецът става все по-едро и мускулество във всяка последваща негова поява в Marvel Cinematic Universe.

Хемсуърт споделя за подготовката си за " Тор: Любов и гръмотевици ", когато прекарва 12 месеца вкъщи, предан на тренировките. А към тях включва плуване или бойни изкуства. " Беше в действителност занимателен опит, само че не знам дали желая да стана толкова едър още веднъж ", отбелязва той.

По думите му целият развой по оформяне на тялото му тогава е бил много сложен, тъй като тежестта, към което се е стремил е било много над това, което е бил преди. " Беше просто изтощително. Не знам, може би одъртявам, само че нещата просто започнаха да стават по-трудни ".

Оказва се, че пандемията от ковид също способства Крис Хемсуърт да стане по-едър от когато и да било за последната част на Тор. " Заради изолацията и скуката ", показва той, представен от Insider. Тогава дните му протичат само с периодично повтаряне на тренировки и ястие, тъй като " няма какво друго да върша ".

Хвалбите и позитивните мнения за изваяното тяло на артиста - в ролята му на Тор, не стопират да заливат обществените мрежи. Въпреки това неговата съпруга Елза Патаки, която има епизодична роля във кино лентата, в действителност не е огромен почитател на по-мускулестото му тяло. Според нея то е " прекомерно " мускулесто, макар че доста нейни другари го намират за ужасно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР