Крис Хемсуърт обмисля да забави темпото на работа, след като

...
Крис Хемсуърт обмисля да забави темпото на работа, след като
Коментари Харесай

Крис Хемсуърт пред пенсиониране заради риск от Алцхаймер

Крис Хемсуърт обмисля да забави темпото на работа, откакто научи, че е изложен на доста висок риск от заболяването на Алцхаймер на по-късен стадий от живота си, предава pagesix.com.

Графикът на австралийския артист стартира да наподобява " извънредно явен в недалечно бъдеще ".

39-годишната звезда от " Тор " обаче не се пенсионира още, защото има четири идни плана. Той ще се върне към известната си роля в Marvel в идното продължение на „ Отмъстителите “ и в неозаглавен биографичен филм за Хълк Хоган. След приключването на тези планове обаче източник разкри, че " той не възнамерява да поема доста функции поради високия риск от заболяването на Алцхаймер ".

Хемсуърт откри, че е изложен на висок риск от Алцхаймер, до момента в който снимаше документалния си сериал „ Limitless “ за National Geographic и Disney+. Вероятността артистът да се снабди с заболяването на Алцхаймер е " осем до 10 пъти по-голяма “.

През ноември 2022 година той съобщи, че заради диагнозата би трябвало да си вземе „ за известно време отмора ".

" Довършвам нещата, които към този момент бях договорил да направя ", сподели той, добавяйки, че възнамерява " да се прибере у дома и... да си вземе огромна отмора “. „ Да бъда с децата, да бъда със брачната половинка си “, посочи артистът.

Хемсуърт има три деца - Индия, на 10 години, и близнаците Тристан и Саша, на 9 години - от брачната половинка си Елза Патаки
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР