Крис Хемсуърт и Натали Портман се завръщат в приключенския екшън

...
Крис Хемсуърт и Натали Портман се завръщат в приключенския екшън
Коментари Харесай

Режисьорът на „Игра на тронове“ се заема с „Тор: Светът на мрака”

Крис Хемсуърт и Натали Портман се завръщат в приключенския екшън „ Тор: Светът на мрака “ (Thor: The Dark World). Филмът, който е по едно и също време продължение на “Тор: Богът на гръмотевиците “ и “Отмъстителите “, разкрива премеждията на могъщия отмъстител Тор (Крис Хемсуърт) откакто избавя Земята дружно с другите членове на ЩИТ.

Въвлечен в борба със загадачен зложелател, предхождащ самата Вселена, Тор би трябвало да се бори освен, с цел да отбрани Земята, само че и за спасението на Деветте измерения. Възстановяването на реда във Вселената ще изправи бога на гръмотевиците против антична раса, предвождана от отмъстителния Малекит, чийто блян е да опустоши всички светове и да ги потопи още веднъж в мрак. Тъмният горски дух е съперник, който даже Один и Асгард не могат да победят. Тор би трябвало да тръгне на най-опасното и персонално пътешестване до в този момент, което ще го събере още веднъж с Джейн Фостър (Натали Портман) и ще го принуди да пожертва всичко, с цел да избави света ни.

В „ Тор: Светът на мрака “, чиято премиера у нас е на 1 ноември, се завръщат и други основни персонажи от света на Marvel. В ролята на Локи, непокорният и злобен брат на Тор, още веднъж се превъплъщава артистът Том Хидълстън, а в ролята на татко им Один влиза за повторно именития Антъни Хопкинс. Стелан Скарсгард ще забележим още веднъж като лекар Ерик Селвиг, който в „ Отмъстителите “ попадна под властта на Локи.

Режисьор на продукцията е Алън Тейлър, добил известност с работата си по паметния тв сериал „ Игра на тронове “ (Game of Thrones). Продуцент е Кевин Фейдж, работил по „ Отмъстителите “ и „ Железният човек 3 “.

В основата на „ Тор: Светът на мрака “ е класическият воин от вселената на Marvel, принц на Асгард, един от Отмъстителите и член на тайната организация ЩИТ. Филмът, както и „ Железният човек “ 3, наблюдава събитията след огромната борба в Ню Йорк, с която приключи блокбастърът „ Отмъстителите “. Добрата вест за всички кинофенове пристигна по време на фестивала Cinema Con от режисьора на „ Отмъстителите “  Джос Уедън. Той удостовери, че през февруари се чака да стартират фотосите на втория филм за Отмъстителите, чиято премиера е планувана за 2015 година.

„ Тор: Светът на мрака “ ще излезе в кината у нас на 1 ноември, седмица преди премиерата на кино лентата в Съединени американски щати, на 3D и IMAX 3D.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР