Крис Харис се вряза в камион по време на снимки

...
Крис Харис се вряза в камион по време на снимки
Коментари Харесай

Водещ на Top Gear разби личното си Porsche

Крис Харис се вряза в камион по време на фотоси в Уелс

Водещият на автомобилното тв шоу Top Gear Крис Харис претърпя злополука. С персоналното си Porsche 911 GT3 Touring той се удари в камион, който обръщал в центъра на кьорав завой. За благополучие в резултата на случая в Уелс, където Харис трябваше да взе участие в фотоси, не пострада никой.

 Водещ на Top Gear разруши персоналното си Porsche

Източник, осведомен с детайлностите към случая, заяви пред английските медии, че камионът се опитвал да обърне, когато колата на водещия се забив в него сред предните и задните му колела. Повиканите на мястото служители на реда открили, че Харис не е надвишил скоростта и са написали фиш на водача на камиона.

 Водещ на Top Gear разруши персоналното си Porsche

През февруари, по време на снимането на един от епизодите на Top Gear, се подпали предсерияната версия на купето Alpine A110. В колата бяха Крис Харис и Еди Джордан бяха в колата. Инцидентът се случи на седемнадесетия специфичен стадий на рали Монте Карло, а водещите не знаеха, че колата гори. Снимачният екип ги предизвести, че от долната част на колата излизат прамъци и двамата съумяха наред да излязат от нея.
 

automedia.investor.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР