Крис Евънс дълги години продължи да бъде сред най-сексапилните и

...
Крис Евънс дълги години продължи да бъде сред най-сексапилните и
Коментари Харесай

Съпругата на Крис Евънс най-после го направи

Крис Евънс дълги години продължи да бъде измежду най-сексапилните и най-желаните ергени в Холивуд. До този септември, когато остана единствено измежду най-сексапилните. Той се венча за актрисата Алба Баптиста на супер загадка гала в дома си в Масачузетс.
 Крис Евънс и Алба Баптиста - къде е била сватбата и кой е измежду гостите й
Още за тайната женитба на Крис Евънс

Двамата ревниво пазят любовта си

И не щеш ли чак в този момент зърваме за първи път пръстенът на 26-годишната португалка. Тя го показва в поредност от фотоси в персоналния си профил в Instagram.

Баптиста участва на церемонията " Мъж на годината " на GQ Portugal в Лисабон. Облечена в обикновен черен тоалет Miu Miu, единственото ослепително по нея беше пръстенът и часовникът на лявата й ръка.

Още един път виждаме пръстена и в друга снимка, на която актрисата, станала известна със сериала Warrior Nun, държи романа на Джефри Юдженидис " Непорочните самоубийства ". На две от фотосите пък тя е със собствен добър другар Джъстин Аморим.

До момента нито Алба Баптиста, нито 42-годишният са коментирали брака си или пък персоналния си живот. Припомняме, че на тайната им женитба са участвали Крис Хемсуърт, Робърт Дауни-младши, Джеръми Ренър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР