Крис Бърниски вярва, че предстоящият ъпгрейд на Етериум може да

...
Крис Бърниски вярва, че предстоящият ъпгрейд на Етериум може да
Коментари Харесай

Етериум: Какво да очакваме в следващите месеци?

Крис Бърниски има вяра, че идният ъпгрейд на Етериум може да подейства като бичи катализатор за водещия протокол за смарт контракти.

Крис Бърниски, изпълнителен шеф на компанията за рисков капитал Placeholder, показа оптимистично мнение за алткойна.

Той е оптимист за капацитета на Етериум (ETH) да регистрира облаги през идващия месец. Бърниски, който тъкмо поради дъното на миналогодишния мечи пазар, счита, че криптовалутите наподобяват мощни макар неотдавнашното оттегляне.

Той е сюрпризиран, че пазарът не се е отдръпнал повече, като се има поради слабостта на акциите и покачването на лихвените проценти, което демонстрира бичите му настройки към криптовалутите. Според него отдръпванията са просто консолидация в границите на сегашния прогресивен тренд и апелите за нови дъна в скоро време са безбазисни.

Бърниски също по този начин вижда идната актуализация на Етериум като евентуален катализатор за водещия протокол за смарт контракти. Наречена, то ще разреши на потребителите със заложени токени да ги изтеглят.

Бърниски предвижда, че подобрението ще бъде пуснато през март и може да докара до напредък на цените.

Инвеститорът също по този начин означи, че Биткойн е имал мощен месец през януари, водейки останалата част от криптопазара. Междувременно февруари е бил най-вече консолидационен, създавайки предпоставки за евентуален скок на Етериум през март.




Анализът допуска, че ETH ще поеме водачеството през март, защото ъпгрейдът Шанхай може да докара до повишение на цената на алткойна.

Към момента на писане на публикацията Етериум се движи към $1,600, като остава релативно постоянен по отношение на цената на отваряне на февруари от $1,594.

Въпреки неотдавнашното оттегляне на целия пазар, бичата вероятност на Бърниски за Етериум и по-широкия криптопазар допуска евентуално възобновяване през идващите месеци.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР