Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн

...
Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн
Коментари Харесай

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите сега претърпяват бича наклонност, отпред с преобладаващия Биткойн (BTC), чиято капитализация надвишава $1.2 трилиона все още на писане на публикацията.

При тази мощна инерция по-малките планове имат капацитета да станат очевидци на десетократно нарастване на пазарната капитализация до 2024 година

Пазарната капитализация на дадена криптовалута всъщност се дефинира посредством умножаване на последната ѝ търгувана цена по нейното предложение в обращение.

Следователно всяко нарастване на цената или на циркулиращото предложение заради инфлация може да докара до внезапно повишаване на капитализацията. Комбинацията от двата фактора може да докара до забележителен растеж на пазарната капитализация.

Ако обаче циркулиращото предложение вземе превес, растежът на цената може да не подхожда на нарастването и по този метод да не възнагради съответно вложителите. В светлината на това бяха разпознати три евентуални криптовалути, които може да се окажат подготвени за десетократен скок на пазарната капитализация през 2024 година

Nano (XNO): Може ли да реализира 10х скок на цената през 2024 година?

На първо място в листата е Nano (XNO), криптовалута с пазарна капитализация от $197 милиона и настояща цена на търговия от $1.28. Забележително е, че XNO може да се похвали с изцяло циркулиращо предложение и нулева инфлация, което значи, че всяко нарастване на пазарната капитализация ще подхожда директно на растеж на цената.

За да може XNO да реализира десетократно нарастване на пазарната си капитализация през 2024 година, ще е нужен забележителен скок в търсенето. Въпреки че това е допустимо, то остава нестабилно. Nano се отличава със своите транзакции с нулева такса и съвсем мигновени потвърждения при естествени условия, което го прави прелъстителен вид за заплащания. Мрежата обаче се сблъска с провокации, като да вземем за пример спам офанзиви, които водят до закъснение на транзакциите. Въпреки това запалянковците остават оптимистично настроени по отношение на способността на плана да преодолее тези спънки, като евентуално проправи пътя за забележителен растеж на пазарната капитализация.

Radix (XRD): Потенциал за 10х растеж на пазарната капитализация

След това имаме Radix (XRD), обещаващ блокчейн от първи пласт с пазарна капитализация от $460.6 милиона и настояща цена на търговия от $0.044. XRD изпитва годишна инфлация на предлагането от към 2.5%, което може да повлияе на ценовото деяние, като в същото време увеличи капитализацията ѝ.

Radix се отличава с новаторския си софтуерен DeFi стак, предлагащ надеждни функционалности за сигурност и улесняващ лесното включване на разработчиците. Десетократното нарастване на пазарната капитализация би позиционирало XRD на към 24 място по пазарна капитализация.

По-нататъшното развиване, обвързвано с внедряването на Cassandra, би могло да послужи като катализатор за подобен напредък, като се имат поради впечатляващите резултати за мащабируемост, следени при затворените проби.

Monero (XMR): Потенциал за 10х скок на пазарната капитализация

Monero (XMR) също може да означи десетократно нарастване на пазарната капитализация, което се дължи на нейната функционалност като частни и непроследими пари. Към момента на писане на публикацията монетата се търгува на цена от $140 с пазарна капитализация от $2.58 милиарда, XMR претърпя забележителна ликвидация след изключването от листата на Binance. Въпреки това децентрализираната общественост продължава да създава решения за екосистемата на Monero, като да вземем за пример плана за децентрализиран продан SeraiDEX.

Въпреки провокациите, устойчивостта на Monero при неподходящи условия може да увеличи доверието измежду потребителите и вложителите, което да докара до нараснало търсене и растеж на пазарната капитализация през 2024 година и по-късно.

Важно е да се означи, че пазарът на криптовалути по своята същина е нерешителен и се въздейства от разнообразни макроикономически и микроикономически фактори. Макар че десетократното нарастване на пазарната капитализация е правдоподобно, то никога не е обезпечено. Когато обмислят вложения в криптовалути, вложителите би трябвало да демонстрират нерешителност, да организират задълбочени изследвания и да формулират ясна капиталова тактика.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР