Криптовалутите ще играят водеща роля в търговията на Обединените арабски

...
Криптовалутите ще играят водеща роля в търговията на Обединените арабски
Коментари Харесай

Криптовалутите ще играят водеща роля в търговията на ОАЕ

Криптовалутите ще играят водеща роля в търговията на Обединените арабски емирства (ОАЕ) отсега нататък. Това заяви на Световния стопански конгрес в Давос Тани ал Зейуди, държавен министър на ОАЕ за интернационалната търговия, представен от Bloomberg. Това ще важи изключително за Дубай, където се работи за привличането на най-големите компании от бранша в света.

Най-важното нещо е, че ние осигуряваме интернационално ръководство, когато става въпрос за криптовалути и криптокомпании “, сподели още Ал Зейуди.

„ Започнахме да привличаме някои от фирмите към страната, като целим да създадем дружно вярното ръководство и правна система, която е нужна “, добави той.

ОАЕ желаят да усили търговията си с основни сътрудници и предходната година подписаха няколко стопански контракта със страни, измежду които Индия, Индонезия, Турция, Израел, Украйна и други

През идните месеци ОАЕ се чака да завърши сходни съглашения с Камбоджа и Грузия “, сподели още Ал Зейуди.

По думите му икономическите съглашения се чака да подтикват брутния вътрешен пордукт на страната с 3.4% до 3.8% до 2030 година

Третият по величина производител на нефт в ОПЕК отдавна поддържа паритет с американския $ и по-голямата част от търговията в Персийския залив се реализира в американска валута.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинкриптовалута Обединени арабски емирства търговия с криптовалути ПоследниНай-четениКрипто 36 Криптовалутите ще играят водеща роля в търговията на ОАЕ Компании 748 Да бъдеш водач в световната игрална промишленост Политика 272 Радев: Гълъб Донев остава длъжностен министър председател Компании 480 В България може да бъде построен нов цех за електромобилни елементи Имоти 27871 Сгради единствено за наематели – нова наклонност, навлизаща в България КомпанииОбновена 17148 Цялото произвеждане на шоколад NuCrema се мести в Костинброд Компании 5348 Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР