Криптовалутите се превръщат в ефективни инструменти за решаване на проблеми,

...
Криптовалутите се превръщат в ефективни инструменти за решаване на проблеми,
Коментари Харесай

Топ 3 алткойна, които могат да се окажат чудесни инвестиции този месец

Криптовалутите се трансформират в ефикасни принадлежности за решение на проблеми, като се отдалечават от репутацията си на спекулативни активи, склонни към пазарна неустойчивост.

Вместо да се концентрира само върху евентуалните хонорари за вложителите, акцентът се слага върху разкриването на присъщия на дадена криптовалута потенциал за решение на действителни проблеми и генериране на стабилно търсене.

При деликатното разглеждане на 100-те най-големи криптовалути идентифицирахме три открояващи се плана, които се отличават с отлични достижения в решаването на проблеми. Нашето изследване се насочи особено към монетите с най-висока капитализация – стратегически ход в отговор на макроикономическата неустановеност, провокирана от неотдавнашните инструкции на Федералния запас.

Solana (SOL)

Solana се откроява с актуалната си оценка, представяйки безапелационна опция на главния си съперник – Етериум ( ETH ). Демонстрирайки великолепно показване в региона на децентрализираните финанси (DeFi) и Web3, Solana изигра основна роля за внедряването на 75% от всички NFT през 2023 година Забележителните достижения включват забележителна позиция в общата заключена стойност (TVL) в DeFi, надхвърляща $1 милиард през декември, и надминаване на Етериум в дневния размер на децентрализирания продан (DEX).

Въпреки солидното си показване, SOL понастоящем се прави оценка на към $102, като пазарната капитализация е $44.4 милиарда.

Chainlink (LINK)

Chainlink ( LINK ) предлага неповторимо предложение, като свързва данните от действителния свят с цифровото царство на криптовалутите. Позиционирана като водеща оракулна платформа, тя има забележителен капацитет, изключително откакто обичайните финансови колоси възприемат Web3. Нарастващото приемане на токенизирането на действителни активи, подкрепено от водачи в сектора като BlackRock, нарежда Chainlink като обещаваща инвестиция в криптовалути за февруари 2024 година

Към сегашния миг LINK може да се похвали с пазарна капитализация от $10.2 милиарда, като се търгува на цена от близо $19.

Pendle (PENDLE)

Pendle ( PENDLE ) съставлява завладяваща, само че по-рискова капиталова алтернатива, като се има поради статутът ѝ на относително нов план. Описван като протокол, допускащ токенизация и търговия с бъдеща рентабилност, Pendle вкарва нов автоматизиран маркет мейкър (AMM), поддържащ активи с времеви спад. Това изобретение обезпечава на потребителите по-голям надзор върху бъдещата рентабилност, като предлага опционалност и благоприятни условия за потребление.

Класирана на 96-то място с капитализация от $687 милиона, PENDLE понастоящем се търгува на цена от $2.88. Забележително е, че авторитетни фигури в областта на криптовалутите, в това число Артър Хейс, показаха възторг за този план, което способства за неотдавнашния скок в цената на токена.

Изключително значимо е да се признае, че макар статута си на положителни планове, тези криптовалути съставляват евентуални краткосрочни или средносрочни опасности заради забележителната инфлация на предлагането. Препоръчват се рационални капиталови практики, като се предизвестява да не се поддавате на разкази, подхранвани от FOMO, изключително от субекти, търсещи ликвидност за излизане от пазара.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР