Криптовалутите се превърнаха в начин за получаване на доходи за

...
Криптовалутите се превърнаха в начин за получаване на доходи за
Коментари Харесай

Chainlink, Ripple и Avorak AI са обявени за най-добрите криптовалути за 2023 г.

Криптовалутите се трансфораха в метод за приемане на приходи за доста хора. Екосистемата е основала метод, по който хората могат да имат опция да управляват средствата си. 

Блокчейн технологията, която е котвата на промишлеността на цифровите валути, имаше доста провокации и нововъведения. AI криптовалутите, като да вземем за пример Avorak, са новото изобретение на блокчейн общността и превзеха голям брой участници.

Какво е Chainlink?

Chainlink е цифрова валута и софтуерна платформа, която дава опция на блокчейн активите да споделят с данни, които не са основани на блокчейн, като да вземем за пример цени на акции и бейзболни данни.



Изчислението на свързването с активи, които не са основани на блокчейн употребява хибридни смарт контракти. Родната валута на платформата е LINK, която работи като ръководещ токен, посредством който клиентите получават опция да правят транзакции в екосистемата.

XRP и правосъдното дело против SEC

Съдебното дело против XRP е наклонност от 2020 година насам, защото всеки крипто запалянко желае да разбере дали XRP е скъпа книга или не. Дигиталната валута загуби съвсем 70% от цената си, откакто Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища (SEC) заведе дело против Ripple за това, че е предложила XRP за търговия, без да я записва като скъпа книга.  

Съдебното дело е съвсем към края си и анализаторите предвиждат удобно решение за Ripple, което евентуално ще докара до внезапен растеж на цената на XRP.

Avorak прави стъпка в развиването на крипто

Изкуственият разсъдък е новата вълна с голяма мощност в софтуерната галактика. Индустрията завладя няколко раздела, като да вземем за пример образованието, опазването на здравето и спорта. Тъй като напредъкът продължава, блокчейн технологията реши да интегрира AI екосистемата в своите системи, като вкара AI криптовалута.  

Avorak е AI цифрова валута, която работи ръка за ръка с разпределената счетоводна книга и механизмите за машинно образование.

AI криптовалутата (Avorak) навлезе в промишлеността, с цел да предложи няколко преимущества на своите участници във връзка с комерсиалните действия, генерирането на наличие и основаването на изображения. Платформата има своя лична валута – AVRK, която зарежда екосистемата и възнаграждава потребителите.  

Максималното предложение на токени е 40 милиона, които ще бъдат разпределени, както следва: обществено ICO 70%, ликвиден пул 8%, листване на CEX 10%, стейкинг пул 5%, маркетинг 5% и екип 4%.

Avorak има бонусна активност, която ще помогне на участниците в нея да завоюват доста повече по време на ICO процеса. Това са бонусите въз основа на формалното известие от админите на плана:  

Екипът е разчувствуван от присъединяване на потребителите в общността, до момента в който тя напредва към идващия стадий.

Препоръчително е потребителите да си запишат номера на поръчката на TXN и имейл адреса, употребен при покупката, с цел да заявят бонуса преди приключването на интервала за заявяване.

Потребителят би трябвало да даде тази информация на поддръжката на Avorak посредством чата на уеб страницата, Discord или Telegram, според от желанията на потребителя.

Платформата дава и главен инструмент, който оказва помощ на търговците да подхващат своите търговски действия. Avorak Trade е новият AI инструмент за търговия, който употребява логаритми за машинно образование, с цел да проучва данни от предходни покупко-продажби. Оттук нататък той се предлага с механически знаци за търговеца. Освен това той сигнализира при положение на смяна на пазара или на наклонността.

Заключение

Индустрията на цифровите валути преодоля няколко провокации и интеграции. Напоследък AI нововъведенията помогнаха на екосистемата да натрупа универсални вложители на дребно и самостоятелни вложители по целия свят.  

Avorak AI е новата среда за виртуална валута, която употребява deep learning и машинно образование за осъществяване на характерни процедури. В плана са заложени няколко преимущества, които всички фенове на криптовалутите би трябвало да научат и да се причислят към общността, с цел да не пропуснат с напредването на плана.

За повече информация по отношение на Avorak AI и нейното ICO:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР