Криптовалутите са един от активите, които трябва да притежавате, ако

...
Криптовалутите са един от активите, които трябва да притежавате, ако
Коментари Харесай

Крипто мания: Най-горещите криптовалути, използващи AI, към които да се насочите

Криптовалутите са един от активите, които би трябвало да притежавате, в случай че желаете да диверсифицирате финансовия си портфейл.

Но криптовалутите, сходно на доста други активи, се характеризират с висока волатилност, което значи, че цените им могат да варират от по-ниски към по-високи за броени секунди, защото пазарът е отворен 24 часа.



Въпреки това вложителите постоянно търсят коя е идната криптовалута, която ще им донесе облаги, и в тази публикация се потапяме в някои от тези, които съгласно нас оферират положителни вероятности.

SingularityNET, световен пазар за AI услуги

SingularityNET е блокчейн платформа, която разрешава на потребителите да основават, споделят и печелят от AI услуги. Тя дава световен AI пазар, където хората могат да купуват всички типове AI услуги, като употребяват потребния токен AGIX. Тя е създадена за да се сътвори децентрализиран и либерален неестествен общ разсъдък, “независещ от нито една централна конструкция, който е отворен за всеки и не е стеснен от тесните цели на една-единствена корпорация ”, се показва на нейния уеб страница.

Бумът на изкуствения разсъдък (AI) е едно от най-противоречивите събития през 2023 година, както в света на криптовалутите, по този начин и отвън него.

SingularityNET е добре позициониран план, който има за цел да се възползва от развиването и приемането на AI. Зад плана стои екип, формиран от учени, откриватели и разработчици. Потребителите могат както да купуват AI услуги, по този начин и да продават свои лични услуги от същия бранш.

Пазарът към този момент има прочут триумф през 2023 година, като цената му се е нараснала с повече от 1,300%. Тя обаче може да се усили още, защото от ден на ден нови крипто планове, започващи през тази година, се основават на потреблението на изкуствен интелект, който се трансформира в още една дребна ниша в света на криптовалутите, каквато е DeFi.

Fetch.ai, инструмент за автоматизация на изкуствения разсъдък

Fetch.ai е блокчейн платформа, която употребява изкуствен интелект (ИИAI, с цел да помогне на хората да изградят свои лични самостоятелни сътрудници, които да се оправят с ежедневните онлайн задания, като да вземем за пример автоматизирано запазване на полет или място за паркиране.

Това е концепцията, която стои зад създаването на Fetch.ai: децентрализиране и автоматизиране на онлайн транзакциите. Затова сътрудниците съхраняват данни и взаимодействат между тях на блокчейн платформа, без да е належащо човешко взаимоотношение.

Как работи? Автоматизиран бот, който съставлява всеки консуматор и се назовава “дигитален близнак ”, ще взаимодейства с цифровите близнаци на самолетните компании и доставчиците на билети, с цел да контракти договорка от ваше име, като употребява параметрите на потребителите, като да вземем за пример по кое време желаете да летите или какъв брой желаете да похарчите за билети.

Освен това вашият цифров близнак би могъл да взаимодейства с цифрови близнаци, които преди този момент са изпълнявали същите или сходни задания. Използвайки изкуствен интелект, вашият цифров близнак може да се “научи ” какво да прави. Така да вземем за пример, в случай че желаете да резервирате отмора, сходна на тази, която вашият другар е имал предходната година, няма да е належащо да питате приятеля си къде е резервирал всичко или коя самолетна компания е употребявал.

И най-после, токените на FET са родната криптовалута на мрежата и се употребяват като заплащане в нейните рамки.

Everlodge: AI и недвижими парцели – взривоопасна композиция?

Виждате ли тези невероятни вили в Бали? Ами в случай че можехте да ги притежавате? Е, не всички, а единствено част от тях. Това е предлагането на Everlodge , нов крипто план, който има за цел да промени пазара на ваканционни парцели чартърен, като го направи по-достъпен за всички.

Като издава NFT за цената на тези парцели и ги фракционира на еднообразно оценени елементи от $100 , всеки, който има свободни пари, може да влага в тези парцели и да печели лихви от тях.

За да разреши на Върховен административен съд да печелите още повече с вашата част от собствеността , екипът зад Everlodge ще внедри изкуствен интелект в своята платформа.

Инструментът за изкуствен интелект ще следи и проучва международния пазар на недвижими парцели в действително време, тъй че потребителите да имат настояща визия за цената на парцелите в портфолиото си.

По-важното е, че инструментът ще разреши на потребителите да разпознават подценени парцели и разрастващи се пазари , тъй че потребителите да могат да се възползват от вложенията в недвижими парцели в тях, като влязат по-рано от останалите.

Понастоящем в седмия стадий на предварителната продажба токените могат да бъдат добити единствено за $0.025 .

Посетете Everlodge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР