Криптовалутите бележат спад в своята стойност от историческия връх, който

...
Криптовалутите бележат спад в своята стойност от историческия връх, който
Коментари Харесай

"Арсенал" е първият отбор, който подписа снонсорски договор с компания за криптовалута

Криптовалутите бележат спад в своята стойност от историческия връх, който доближиха по Коледа, само че към момента потвърждават, че нахлуват във от ден на ден сфери на живота. Преди няколко дни компанията за криптовалути CashBet стана спонсор на " Арсенал ", като " артилеристите " са първият тим, който подписва сходно партньорство.

CashBet популяризира своя най-нов артикул Initial Coin Offering (ICO), който е предопределен за онлайн гейминг платформи, както и уеб страниците, които оферират търгуване с акции и валути.

" Ние се стремим да навлезем на пазара и считаме, че " Арсенал " е един от най-популярните и огромни клубове в света. Нормално е нашето начинание да бъде обвързвано с клуб от такава големина ", разясниха от компанията.

Според контракта " Арсенал " ще даде рекламна повърхност на своя стадион " Емиратс ", само че най-малко към този момент не е планувано " артилеристите " да сложат логото на CashBet на фланелките си. Тимът има единствено едно лого на екипите си и това е на самолетната компания на Дубай – Fly Emirates. Площта на ръкавите, която от този сезон беше отделена за втори спонсор, не е заета.

" Доволни сме да посрещнем CashBet в фамилията на нашите сътрудници. Очакваме с неспокойствие да работим с тази компания ", разяснява основният търговски шеф на " Арсенал " Винай Венкатешъм.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР