Криптовалутата Dogecoin (DOGE) в момента е подложена на краткосрочен възходящ

...
Криптовалутата Dogecoin (DOGE) в момента е подложена на краткосрочен възходящ
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Dogecoin – какво следва?

Криптовалутата Dogecoin (DOGE) сега е подложена на кратковременен прогресивен подтик, възползвайки се от напъните на по-широкия пазар да се възвърне от последните мечи настроения.

Неотдавнашните облаги на DOGE нареждат токена като евентуално превъзхождащ Avalanche ( AVAX ) по пазарна капитализация. В момента Dogecoin заема 10-та позиция и може да се похвали с от $11.37 милиарда, до момента в който Avalanche заема 9-та позиция с пазарна капитализация от $11.8 милиарда, което демонстрира разлика от $420 милиона.

Като се има поради разликата в пазарната капитализация сред тях, в този момент вниманието е ориентирано към способността на DOGE да поддържа натиска на купувачите и евентуално да изпревари AVAX.

Прогноза за цената на Dogecoin

Анализът на придвижването на цената на DOGE демонстрира, че през последните седмици токенът се търгува в стеснен диапазон от $0.70 до $0.08, което допуска фаза на консолидация, в която и бичи, и мечи сили чакат катализатор, който да прекъсне патовата обстановка. Забележително е, че Dogecoin се сблъска с провокации при започване на 2024 година и представянето му над границата от $0.07 е от решаващо значение за започване на рали, което евентуално може да надмине AVAX.

Ако Dogecoin сполучливо надвиши границата от $0.080, има капацитет криптовалутата да се насочи към по-високи равнища, като вероятно доближи $0.09 и се приближи до границата от $0.1 след превъзмогване на съпротивата от $0.085. Обратно, при промяна Dogecoin може да спадне под $0.07.

Въпреки че Dogecoin като цяло следва общата пазарна наклонност през последните месеци, бичите настроения могат да намерят удостоверение посредством външни фактори, изключително въздействието на основния изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск, изтъкнат покровител на токена.

Вниманието към Dogecoin се ускори след стартирането на специфичен акаунт “ ” от X (бивш Twitter), което евентуално уголемява случаите на потребление на токена. Последвалото рали, подхранвано от интереса на X, нарежда DOGE измежду водещите алткойни. Подобни позитивни развития евентуално ще провокират по-голям интерес към меме монетата, като евентуално ще усилят пазарната ѝ стойност и ще проправят път да надмине AVAX.

Обобщение

Потенциалът на Dogecoin да надмине Avalanche по пазарна капитализация зависи от разнообразни сериозни фактори, като на напред във времето е способността на меме монетата да поддържа бичия си подтик. Като се имат поради неотдавнашните синхронизирани модели на търговия на двете криптовалути с общия пазар, възходът на Dogecoin ще изисква пореден подтик от събитията, свързани с Илон Мъск.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР