Криптокралицата беглец Ружа Игнатова е свалена от списъка на издирваните

...
Криптокралицата беглец Ружа Игнатова е свалена от списъка на издирваните
Коментари Харесай

Криптокралицата Ружа Игнатова вече не е сред издирваните от Интерпол

Криптокралицата дезертьор Ружа Игнатова е свалена от листата на търсените лица от Интерпол, откри инспекция на " 24 часа ".
Прочетете още
От адвокатската адвокатска фирма ТФБ, която работи по случая й, потвърдиха новината пред медията ни и прибавиха: " В момента работим и по свалянето й от бюлетина на ФБР ".

Ружа Игнатова наема юрист от адвокатската фирма малко преди да изчезне.

Криптокралицата се търси от 2017 година, като за последно е забелязана да се качва на аероплан от България към Гърция.

Игнатова се търси за незаконна активност, обвързвана с измами с комерсиална цел, прогресивно набиране на клиенти и пране на пари посредством основаване и разпространяване на виртуална валута OneCoin.

Пирамидата стартира да работи през 2014 година За 3 години по сметките на Игнатова постъпват към Щатски долар 4 милиарда

ФБР открило, че OneCoin на процедура няма никаква стойност и в никакъв случай не е била предпазена от блокчейн технологията, употребена при криптовалутите.

През цялата си над 100-годишна история ФБР е желало помощ от обществеността, с цел да открие търсените нарушители – изключително тези в листата на десетте най-издирвани бегълци.

На 25 май 2023 година ФБР разгласи, че премията за информация, водеща непосредствено до ареста на десетте най-издирвани бегълци, измежду които и Ружа Игнатова, се усили от до 100 000 $ на до 250 000 $. В някои случаи евентуалната сума на премията може да бъде по-висока.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР