Крипто пространството се развива бързо и в града има нова

...
Крипто пространството се развива бързо и в града има нова
Коментари Харесай

Ерата на AI криптовалутите се води от Avorak AI, привличайки инвеститори от потребителската база на Шиба Ину и Dogecoin

Крипто пространството се развива бързо и в града има нова наклонност, която притегля вниманието на вложителите.

Avorak AI, снабдител на цялостни AI решения, води ерата на AI криптовалутите със своите новаторски технологии и усъвършенствани функционалности, привличайки вложители от Шиба Ину и Dogecoin.

Avorak AI

Avorak AI разполага с принадлежности, задвижвани от изкуствен интелект (AI), предопределени за оптимална продуктивност посредством опростено потребителско преживяване. Някои от неповторимите оферти на платформата включват Avorak Write – инструмент за помощ при писане, който отстрани повтарящите се текстове и плагиатството посредством своята авансово написана езикова банка.

ICO-то на Avorak, което се намира в седмата фаза счупи върховете към повишаване на цената с растеж от 325%. Анализаторите дефинираха плана като имащ капацитет да осъществя 100-кратен скок, сравнявайки го със прикрит драгоценен камък с дребна пазарна капитализация.



Притежателите на ICO са удовлетворени от бонусите, нарастванията на цените и привилегиите, които идват с AVRK токените. Анализаторите от YouTube в детайли предоставиха бялата книга и пътната карта на Avorak. Нейните структури са постоянни и сигурни, както се вижда от два одита, направени от CyberScope и SolidProof.

Avorak Trade Bot е най-хубавият инструмент за търговия, който употребява AI и логаритми за машинно образование, с цел да усъвършенства решенията за търговия и да понижи риска.

По време на бета тестването си Avorak Trade притегли тълпи от вложилите в Шиба Ину и Dogecoin. Със своя ангажимент за даване на най-съвременни технологии Avorak AI има капацитета да революционизира крипто промишлеността, което я прави евентуално привлекателна капиталова алтернатива за тези, които желаят да усъвършенстват възвръщаемостта на портфейла си.  

Мъртва ли е монетата Шиба Ину?

Отговорът е не. Шиба Ину се появи през август 2020 година като “убиец на Dogecoin ” и бързо получи утвърждението на почитателите на мемета заради връзката си с въодушевената от меме криптовалута Dogecoin.  

Цената на Шиба Ину внезапно се увеличи при започване на 2021 година, задвижвана от хайпа в обществените медии, инфлуенсърите и утвържденията на известни персони. Оттогава насам обаче цената ѝ доста понижа и е на път да се възвърне. Тенденцията за намаление на цената на Шиба Ину беше резултат от цялостната волатилност на крипто пазара и последвалата промяна.

Въпреки понижаващата се цена на Шиба Ину, някои поддръжници не престават да имат вяра, че тя има капацитет за предстоящ напредък, а общността към момента е дейна в платформите на обществените медии.  

Шиба Ину, посредством своя токен SHIB, се пробва да се разграничи от Dogecoin, въвеждайки повече случаи на приложимост като ShibaSwap. В момента SHIB създава своя блокчейн от втори пласт, Shibarium, който се чака да вкара повече мащабируемост и бърз TPS.  

Мъртъв ли е Dogecoin?

Dogecoin е жив, само че не е деен, макар че Илон Мъск го “възроди ” посредством Twitter. Причината може да е отшумяването на хайпа, който е главният му мотор. Dogecoin беше основан през 2013 година като хумористична криптовалута, само че доближи своя пик през 2021 година, с помощта на туитовете на Илон Мъск, които привлякоха доста внимание към DOGE.

Въпреки това, сходно на други криптовалути, цената на Dogecoin е мощно волатилна и се въздейства от пазарните условия, регулаторните промени и по-широките стопански трендове. Струва си да се означи, че въпреки Dogecoin да има огромна и дейна общественост, той няма присъщи случаи на приложимост отвън спекулациите, което може да го направи по-податлив на неочаквани промени в цените и пазарни корекции.

Недоволни вложители се обърнаха към съда за иск на стойност $258 милиарда против Илон Мъск, който упрекват, че сякаш ги е подвел да влагат в криптовалута без вътрешна стойност. Вследствие на това Илон размени логото на Twitter с   това на DOGE, а цената му се изстреля нагоре, само че на идващия ден се намали, което удостоверява високата волатилност на меме монетите.

Заключение

Avorak AI е водач в бранша на AI криптовалутите, с новаторски технологии и усъвършенствани функционалности, което кара вложилите в Шиба Ину и Dogecoin да се причислят към наклонността за доходност.

Потребителските бази на SHIB и DOGE се обръщат към Avorak за по-реални потребни решения за търговия с криптовалути и няколко други задания.

Научете повече за мрежата на Avorak на:
Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР