Крипто пазарът се разраства и обновява в продължение на повече

...
Крипто пазарът се разраства и обновява в продължение на повече
Коментари Харесай

За потребителите, които са пропуснали скока на Solana , Retik Finance може да бъде техният следващ и вероятно последен шанс

Крипто пазарът се разраства и обновява в продължение на повече от десетилетие. Много планове са се появили като съществени играчи в това пространство. Някои от тях обаче имат по-голям капацитет от други.

В тази публикация ще разгледаме два плана. Единият от тях към този момент претърпя безразсъден скок на цената през миналата година, а за другия се предвижда, че ще последва този път.



Solana: мащабируема и ефикасна блокчейн платформа

Solana е платформа за смарт контракти, която се отличава със своята мащабируемост, скорост и ниски такси. Тя може да обработва хиляди преводи в секунда с помощта на неповторимия си механизъм за консенсус. Това я прави идеална за хостинг на DeFi протоколи и NFT пазари, които са процъфтяващи браншове в крипто пространството. Solana предлага и ниски такси за транзакции, което е огромно преимущество пред други блокчейн системи като Ethereum. Потребителите могат да се насладят на съвсем незабавни транзакции за оскъдни такси. Това притегля повече консуматори и разработчици към екосистемата на Solana. това, което подтиква растежа на Solana, е разширяващата се децентрализирана финансова промишленост. Със своя мащабируем и ефикасен блокчейн Solana се откроява, защото DeFi продължава да трансформира старите финансови парадигми, привличайки планове и консуматори, които търсят бързи и налични преводи. Един от главните фактори за неотдавнашния скок на цената на Solana е възходящата DeFi интензивност. Освен това в екосистемата на Solana се следи позитивен прогрес, което докара до увеличение на цената ѝ. Тези достижения се състоят от софтуерен прогрес, стратегически съюзи и включване на креативен решения в блокчейна на Solana.

Комбинираното влияние увеличи доверието на вложителите и сътвори удобна за растежа атмосфера. Solana беше една от най-добре представящите се криптовалути през 2023 година, като доближи нови върхове и завоюва голям пазарен дял. Очаква се тя да продължи растежа и нововъведенията си и през 2024 година, защото предлага устойчиво и дейно решение за крипто пространството.

Retik Finance: Всеобхватна и комфортна за потребителя DeFi платформа

Retik Finance е различен трогателен план, който е подготвен да направи талази на крипто пазара през 2024 година Това е DeFi платформа, която предлага набор от решения за потребителите и крипто запалянковците. Понастоящем тя се намира в стадий 5 на предварителна продажба на Retik. Този стадий дава чудесна опция за закупуване на токени RETIK на атрактивна цена от $0.070 за всеки.

Retik Finance предлага няколко функционалности, които могат да трансформират разпоредбите на играта за DeFi пространството. Някои от тях са:

  • Дебитни DeFi карти : Тези карти разрешават на потребителите да харчат своите криптоактиви тъкмо както обичайните фиатни валути. Те също по този начин оферират многостепенни изгоди от кешбек, които подтикват потребителите да одобряват криптовалути за ежедневни транзакции.
  • Усъвършенстван платежен портал: В момента в България се употребяват единствено две криптовалути, които се употребяват за разплащане: Този портал улеснява крипто заплащанията за търговци и консуматори. Той преодолява пропастта сред света на криптовалутите и всеобщото им приемане, като прави крипто заплащанията безпроблемни и лесни.
  • Задвижвано от AI P2P кредитиране : Тази функционалност разрешава на потребителите да дават и заемат криптоактиви по сигурен и ефикасен метод. Тя употребява изкуствен интелект, с цел да съчетава заемодатели и заемополучатели и да предлага оптимални лихвени проценти и условия.
  • Сигурен DeFi портфейл : Този портфейл е един от най-сигурните DeFi портфейли в света. Той не е попечителски, което значи, че потребителите имат цялостен надзор и благосъстоятелност върху своите активи. Той също по този начин дава приоритет на неприкосновеността на персоналния живот и сигурността, като употребява усъвършенствани способи за криптиране и засвидетелствуване.
  • Интеграция в действителния живот : Retik Finance се ангажира да вкара криптовалутите в сюжети от действителния живот, като си партнира с разнообразни предприятия и организации. Тя има за цел да трансформира криптовалутата в удобен и скъп актив оттатък дигиталната  сфера.

Заключителни мисли: Защо Solana и Retik Finance са динамичен дует

Solana и Retik Finance са два плана, от които се чака да играят основна роля на крипто пазара през 2024 година Solana и Retik Finance споделят обща визия за интеграция в действителния живот. И двата имат за цел да създадат крипто преводите допустимо най-лесни и комфортни. Сolana и Retik Finance също по този начин покачват настроенията и оптимизма на пазара, защото не престават да вкарват нововъведения и да дават решения за действителния свят. Те укрепват увереността и доверието в крипто пространството, което притегля повече вложители и подхранва пазарната капитализация. Докато Solana неотдавна претърпя сериозен скок на цената, Retik Finance, която предлага същата или даже по-висока функционалност, към момента не се е изстрелял нагоре. А с релативно ниската си пазарна капитализация от $7 милиона Retik Finance към момента има да извърви дълъг път.

Кликнете тук, с цел да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация по отношение на Retik Finance (RETIK):

Уебсайт : https://retik.com
Бяла книга : https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР