Крипто пазарът претърпя загуби през последните няколко часа и предстои

...
Крипто пазарът претърпя загуби през последните няколко часа и предстои
Коментари Харесай

Биткойн се срина до $29,000 в рамките на минути

Крипто пазарът претърпя загуби през последните няколко часа и следва да разберем дали ще има нов срив на хоризонта.

Биткойн и Етериум претърпяха неочакван спад на цените си, като Биткойн падна до почти $29,000, а Етериум се търгува малко под $2,000.

Вчера Биткойн се възвърне до $30,000, само че на 19 април внезапно спадна за по-малко от 15 минути, като по-голямата част от ликвидациите са дълги позиции.

Етериум също се колебае към основното равнище от $2,000 и биковете се борят да го защитят. Пазарът е обагрен в алено, а всички съществени криптовалути бяха хванати неподготвени от това придвижване.

През последните 24 часа Arbitrum (ARB) също поправя облагите си с 12% и сега се търгува на равнище от $1.55. Общият размер на ликвидациите на дълги позиции в BTC на платформите, следени от Coinglass , възлиза на към $27 милиона все още на писане на публикацията.

В момента Биткойн се търгува на цена от $29,260 след спад от към 2.66% през последните 24 часа и има търговски размер от $23.5 милиарда.


 


Популярният крипто аналитик, прочут като, показа бича графика в Twitter, съпроводена от известието   “.

Той също по този начин съобщи, че спадовете са дарове и че това възобновяване е за маркиране на ниските стойности на диапазона.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР