Крипто пазарът имаше период на спад от 2022 г. насам.

...
Крипто пазарът имаше период на спад от 2022 г. насам.
Коментари Харесай

Solana води възраждането на алткойните, докато това ICO на Bitcoin форк може да скочи 100x

Крипто пазарът имаше интервал на спад от 2022 година насам. Проекти като Solana изпитаха засилен мечи напън от страна на крипто общността, изключително откакто излязоха нескрито връзките на платформата с FTX. 

Въпреки това планът наподобява ще поведе алткойните във възраждането, предвождано от бичите опасения, проявени от Биткойн през последните няколко месеца.  

Solana може да се показа добре, до момента в който крипто пазарът се пробва да се възвърне, а тази нова крипто платформа може да скочи до 100Х след края на ICO-то си.



Какво съставлява ICO?

Първоначалните предлагания на монети са във напредък от пика на бичия пазар на криптовалути. ICO-тата са инструмент, предопределен за набиране на средства за създаване на Web3 планове.  

По време на ICO вложителите влагат пари в плана в подмяна на родната цифрова валута на платформата. Когато платформата получи всеобщо приемане, токените получават по-широко търсене и стават по-ценни от това, за което вложителите са ги закупили.  

Пазарът на криптовалути е мощно волатилен, а финансовите облаги могат бързо да скочат и да генерират хиляди долари за малко време. Bitcoin Spark е най-новото ICO, а полезността му слага родната цифрова валута на платформата на възходяща траектория към 100Х.

Защо Solana нараства?  

Цената на Solana стартира да се повишава, откакто за миг прокара инерция към продължаващите мечи пазарни настроения, които господстват на крипто пазара от началото на годината. Мечият подтик засегна планове като Solana в дълбочина, като се усили регулаторният надзор от страна на държавните управления и регулаторите по целия свят.  

Solana може да се показа добре в бъдеще, изключително когато вложителите открият възобновяване на пазара. Въпреки че Solana демонстрира признаци на напредък, вложителите чакат 100-кратни облаги от Bitcoin Spark след края на нейното ICO събитие през ноември.

Колко е монетата Bitcoin Spark?

Bitcoin Spark е нова крипто платформа, която има намерение да промени метода, по който действат Web3 плановете. Родният цифров актив и газов токен на Bitcoin Spark е BTCS, който сега е разполагаем на вложителите за закупуване на цена от $3 за токен. Цената обаче предстои на смяна с нарастване, планувано за идната фаза на ICO.   ICO събитието се намира в седма фаза, като дава на вложителите 7% бонус върху всички покупки.

Bitcoin Spark има голям брой функционалности за печелене, в това число настояща стратегия за рефериране, от която се възползват както рефериращите, по този начин и реферираните участници. След като потребителят сътвори акаунт, той може да получи достъп до неповторим идентификационен номер на реферала, който да показа с другари, членове на фамилията или в обществените си медии.  

Всички предложени лица ще получат 10% комисиона за първата покупка на BTCS токени, при изискване че покупката е на стойност $60 или повече. Освен това рефериращият участник ще получи и сходна сума, подадена в сметката му след привършване на покупката. Бонусът ще бъде подаден и на двете страни в BTCS токени.

Платформата, одитирана от Vital Block черпи корените си от консенсусните механизми на Bitcoin и Ethereum, с цел да създаде метода за валидиране на мрежата, прочут като “доказателство за развой ” (PoP).

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР