Крипто пазарът е познат с нестабилността и ожесточената конкуренция, където

...
Крипто пазарът е познат с нестабилността и ожесточената конкуренция, където
Коментари Харесай

Binance премахва Шиба Ину двойка за търговия, а конкурентът Tradecurve поема функциите

Крипто пазарът е прочут с неустойчивостта и ожесточената конкуренция, където всеки план се стреми да получи самопризнание и да си обезпечи място измежду най-хубавите играчи. 

По време нa продължаващата борба за владичество неотдавна се появи неочакван процес на събитията. Binance самоуверено отстрани комерсиалната двойка SHIB/AUD.  

Тъй като от ден на ден и повече Шиба Ину (SHIB) търговски двойки се изключват от листата, различен план, който сега е във етапа на предварителна продажба, наподобява е подготвен да поеме ръководството – Tradecurve (TCRV). Нека разберем по какъв начин.

> > КУПЕТЕ НА TCRV ТОКЕНИ СЕГА < <

Друга комерсиална двойка на Шиба Ину (SHIB) е извадена от листата на Binance

Наскоро Binance разгласи премахването на още една комерсиална двойка на Шиба Ину – SHIB/AUD. Обявеното на 24 май унищожаване влезе в действие на 26 май в 20:00 ч. българско време.



Това е най-новото изключване от листата, което визира позицията на Шиба Ину в Binance. Новините идват, откакто през март комерсиалната двойка SHIB/BUSD беше неразрешена от борсата. От началото на годината Binance е премахнала доста търговски двойки на Шиба Ину, в това число SHIB/GBP.

Платформата също по този начин престана да дава тактики за търговия за съответни SHIB двойки. Въпреки последното унищожаване, клиентите към момента могат да търгуват Шиба Ину с други налични двойки на пазара.

Към момента на писане на публикацията Шиба Ину има стойност от $0.000008542 с пазарна капитализация от $5 милиарда.

Tradecurve (TCRV) може скоро да се трансформира в най-доминиращата комерсиална мощ  

Хибридната платформа за търговия Tradecurve (TCRV), съчетаваща най-хубавите характерности на CEX и DEX, я нарежда като неповторим състезател в промишлеността. Предлагайки изцяло частна платформа за търговия, в която всички деривати ще се оферират за търговия, употребявайки една сметка, Tradecurve има капацитета да притегли необятен кръг търговци – от начинаещи до опитни експерти.

Възприемането на съвременни технологии като изкуствен интелект, автоматизирана търговия и висок ливъридж, започващ от 500:1, също ще даде на Tradecurve конкурентно преимущество. Тези технологии могат да подобрят преживяването при търговия, като дават прозрения, разбори и автоматизация, привличайки търговци, които ценят най-съвременните принадлежности и тактики.

Освен това Tradecurve ще бъде и извънредно лесна за потребление, защото всичко, което ще е належащо, е да се сътвори акаунт, като се употребява единствено имейл, да се свърже с крипто портфейл и да се направи депозит. Няма да е належащо да преминавате през никакви процеси по опознаване на клиентите (KYC) при регистрацията, което ще подсигурява изцяло анонимна търговия – нещо, което съперниците ѝ, като Binance подценяват.TCRV, потребният токен на плана, ще поддържа обширната екосистема на платформата, в това число академия за търговия в метавселената и аспект на обществената търговия, където потребителите могат да копират това, което вършат ветераните търговци против абонаментна такса.  

Инвеститорите започнаха да натрупат тези токени в този момент, когато предварителната продажба е във втори стадий и един TCRV токен към този момент се предлага единствено за $0.012, което е с 20% повече от първичната му цена от $0.01.

ICO-то на Binance, което дебютира през 2017 година със стойност $0.11, само че от този момент набъбна до $304, е подобаващ ориентир за бъдещето на Tradecurve. Проекта предлага софтуерно по-добра услуга, която би могла да означи доста по-бърз напредък, като специалистите предвиждат 50-кратно нарастване, защото предварителната продажба набира мощ, както и 100-кратен скок , когато започва и бъде листнат на известна CEX.  

Тези аспекти са повода, заради която Tradecurve може скоро да превземе крипто пазара, което значи, че тези, които се записват за предварителната продажба в този момент, може да осъществят големи облаги напред във времето.

За повече информация по отношение на предварителната продажба на Tradecurve:

Натиснете тук за уеб страницата

Кликнете тук, с цел да закупите токени от предварителната продажба на TCRV

Следвайте ни в Twitter

Присъединете се към нашата общественост в Telegram


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР