Крипто пазарът бележи признаци на възстановяване след период на несигурност

...
Крипто пазарът бележи признаци на възстановяване след период на несигурност
Коментари Харесай

Две криптовалути с голям потенциал за пробив тази седмица

Крипто пазарът бележи признаци на възобновяване след интервал на неустановеност и обилни загуби. На фона на този евентуален поврат две криптовалути показват удивително мощна инерция.

В началото на май трейдърите с лонг позиции с ливъридж бяха изправени пред загуби на обща стойност $400 милиона в границите на 24-часов интервал заради ликвидацията на пазара. Това събитие последва четири седмици на загуби или неутрално ценово деяние измежду активите на децентрализираните финанси (DeFi).

Средният седмичен RSI демонстрира безпристрастен пейзаж от 50, което допуска, че тези активи могат да се движат и в двете направления. Междувременно междинният дневен RSI възлиза на 45 пункта заради разтърсванията, претърпяни през миналата седмица.

Near Protocol ( NEAR ) съставлява завладяваща настройка със мощен седмичен RSI от 67.86 пункта и засилващ се дневен RSI от 59.93, който се приближава до „ мощното “ равнище от 60 пункта. Към момента на писане NEAR се търгува на цена от $7.16 и показва 5% спад през последните 24 часа.

Забележително е, че протоколът Near се смята за една от най-обещаващите Web3 инфраструктури в крипто пазара. Преминаването на прага от 60 пункта би могло да нарежда NEAR като втората по мощ криптовалута в 24-часовата времева рамка измежду тези с най-голяма капитализация, което евентуално алармира за опция за покупка за трейдърите и вложителите тази седмица.

Render Network ( RNDR ) се обрисува като най-силната криптовалута съгласно дневната топлинна карта на CoinGlass. RNDR се търгува на цена от $10.10, което съставлява растеж от 4.5% през последните 24 часа, с дневен RSI от 65.5, което посочва мощна инерция. Седмичният RSI също поддържа тази наклонност с резултат от 65 пункта, което допуска продължение на възходящия тренд.

Въпреки евентуалните сигнали за покупка за NEAR и RNDR, от значително значение е да се признае, че пазарът е неустойчив и събитията могат да се трансформират бързо. Инвеститорите би трябвало да извършат задълбочена инспекция и да се съсредоточат върху солидни планове за стратегическо систематизиране на капитала, като вземат поради както краткосрочните прогнози, по този начин и дълготрайния капацитет.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР