Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana

...
Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana
Коментари Харесай

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто вложителят и рисков капиталист Крис Бърниске допусна, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд групировка.

Той споделя графика от анализатора Уил Клементе, илюстрираща двойката SOL / ETH , показваща серия от по-високи дъна и по-високи върхове, което демонстрира евентуална смяна в дълготрайната инерция.

Бърниске акцентира, че тези, които наблюдават от близко трендовете, ще виждат това развиване, до момента в който мощно привързаните към избран тим може да го подценен.

Бърниске, дълготраен покровител на SOL, изрази бичите си настроения към SOL от самото начало на ценовото му деяние през последната година. Той призна, че доста разработчици са склонни да се придържат към екосистемата на Етериум заради познаването ѝ.

Въпреки това Бърниске, който е съосновател на компанията за рисков капитал Placeholder, посъветва вложителите да възприемат друга вероятност във връзка с SOL.

Той допусна, че в случай че сте разработчик, е рационално да предпочетете Етериум, като се има поради комфортът ви с него. Ако обаче сте вложител, пренебрегването на прибавянето на известна експозиция към SOL наред със действителен дял от ETH би изисквало забележителна умствена гимнастика.

Бърниске уточни още, че тъкмо както е имало време, когато запалянковците на Биткойн ( BTC ) са вярвали, че цялата крипто екосистема ще действа извънредно в желаната от тях мрежа, поддръжниците на Етериум също могат да бъдат сюрпризирани, когато Solana завладее забележителна част от цената.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР