Крипто борсата Bitget инвестира $30 милиона в BitKeep, децентрализиран мулти-верижен

...
Крипто борсата Bitget инвестира $30 милиона в BitKeep, децентрализиран мулти-верижен
Коментари Харесай

Какво цели Bitget с поемането на контрола над BitKeep?

Крипто борсата Bitget влага $30 милиона в BitKeep, децентрализиран мулти-верижен портфейл, придобивайки надзорен пакет акции в компанията.

Този ход има за цел да разшири задачата на Bitget да свърже DeFi и CeFi, увеличавайки потребителската си база и предлаганите артикули.

Също по този начин партньорството има за цел да даде лични услуги за предпазване и ръководство на активи.

Според Грейси Чен, основен изпълнителен шеф на Bitget, компанията се стреми да предлага новаторски финансови услуги в границите на своята инфраструктура, а не обичайни банкови услуги.

Чен счита, че обичайните банки за разплащания и интернет фирмите като Visa, Mastercard и PayPal, насърчаващи каналите за офлайн разплащания с криптовалути , ще бъдат главен ключ за всеобщото им приемане.

Bitget следи внезапен растеж на пазарния си дял при дериватите от 3% на 11% след миналогодишните несгоди, в това число срутва на FTX.

Според Чен това може да се отдаде на новаторските артикули, безвредната и съвместима платформа, и надеждната отбрана на активите.


 


За да обезпечи сигурна и комфортна среда за търговия, Bitget вкара разнообразни ограничения за сигурност, в това число постоянни актуализации, пускане на и въвеждане на страницата за доказване на запаси.

Bitget също по този начин си партнира с разнообразни спортни организации, с цел да построи по-добър имидж на марката и да придобие по-широка известност, както и с Esports и развлекателната промишленост, планирайки да притегли още сътрудници.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР