Крипто борсата Binance обяви по-строги протоколи за опознаване на клиента

...
Крипто борсата Binance обяви по-строги протоколи за опознаване на клиента
Коментари Харесай

Binance с нови мерки за ограничаване на регистрации без KYC

Крипто борсата Binance разгласи по-строги протоколи за опознаване на клиента (KYC). От 20 април непроверените консуматори, които не разполагат с нужната KYC информация, ще губят достъп до своите подсметки, основани в границите на програмата Binance Link.

Тази политика обгръща и подсметките, основани само за депозити на криптовалута. Стартирала през септември 2019 година, програмата Binance Link дава опция на предприятията да употребяват технологията на Binance за разширение на бизнеса, като предлага “ ” на разнообразни клиенти, в това число тържища, мениджъри на активи, ботове за търговия и снабдители на крипто портфейли.

Отсега нататък притежателите на Exchange Link сметки би трябвало да преминат през KYC инспекция, с цел да продължат да употребяват услугите на Binance. Изискваната информация може да обгръща източника на средства, доказателство за адрес и други Подсметките без цялостни KYC данни ще бъдат изправени пред ограничавания за депозити, попречване на нови поръчки или поддържане на съществуващи такива. Освен това фючърсите и вариантите за маржин търговия няма да бъдат налични за консуматори с непълни KYC профили. Binance акцентира опцията за блокиране на активи при съответни сюжети, като засегнатите сметки няма да могат да получават депозити.

Тези ограничения следват въвеждането от Binance на наложителна KYC инспекция за всички съществуващи консуматори през август 2021 година Решението на борсата произтича от засиления регулаторен надзор в международен мащаб.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР