Крипто анализаторът Джейми Коутс твърди, че златото ще се представи

...
Крипто анализаторът Джейми Коутс твърди, че златото ще се представи
Коментари Харесай

Златото няма да може да поддържа темповете на крипто пазара през следващите години

Крипто анализаторът Джейми Коутс твърди, че златото ще се показа доста по-зле от цифровите активи през сегашния пазарен цикъл.

В платформата на X (Twitter) Коутс показа, че въпреки да е бичи надъхан към златото, чака крипто да засенчи фрапантно благородния метал, защото пазарите ще създадат път за “ “.

Коутс съпостави Биткойн ( BTC ) и крипто в този момент с взрива на фондовия пазар при започване на 80-те години на предишния век. Според анализатора хилядолетията евентуално ще съумеят да надминат инфлацията с крипто по същия метод, по който бейби бумърите го направиха с вложенията си в акции през последните 40 години.

Коутс съобщи:

Според Коутс точно Биткойн е антидотът, основан по поръчка за ерата на обезценяването и дълга,  опреличавайки го на нова форма на твърди пари, синтезирана с технология, финансова мрежа, която най-сетне е почтена и транспарантна.

Той има вяра, че това е актив, който човек може самичък да пази надалеч от банките и държавните управления, които ще конфискуват, когато възникне потребност – както са правили през цялата история и вършат през днешния ден посредством инфлацията.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР