Крипто анализаторът Бенджамин Коуен предположи, че в близко бъдеще Етериум

...
Крипто анализаторът Бенджамин Коуен предположи, че в близко бъдеще Етериум
Коментари Харесай

Етериум ще се срине срещу Биткойн според топ анализатор

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен допусна, че в близко бъдеще Етериум (ETH) може да претърпи спад по отношение на Биткойн (BTC).

Коуен акцентира , че съотношението ETH /BTC наподобява следва исторически модел и евентуално може да пробие основно равнище на поддръжка.

Макар да не изключва опцията за отскок, Коуен уточни диапазона на поддръжка на бичия пазар, който понастоящем е към 0.055 BTC, като основна област, която би трябвало да се следи за възможни отскоци. Въпреки това той показа убеждението, че има забележителна възможност Етериум да възпроизведе предходен сюжет, изключително етапа, следена през декември 2017 година  

Според специалистът Етериум може да е на прага на нахлуване в цикъл, напомнящ 2019-2020 година, при който поддръжката в последна сметка отстъпва (на равнището от 0.049 BTC), спуска се до по-ниски равнища (около 0.037 BTC), стабилизира се за избран интервал и по-късно евентуално стартира прогресивен тренд до края на годината, достигайки още веднъж до 0.049 BTC .

Коуен призна предизвикването при категоризирането на двойката като бича или меча заради съществуването както на по-ниски върхове, по този начин и на по-високи дъна в седмичната времева рамка.

Той показа концепцията за по-високи дъна на двойката, които е допустимо да бъдат показани на логаритмична регресионна крива.

Въпреки че призна значимостта на по-високите дъна, той изрази угриженост по отношение на съществуването на по-ниски върхове.  

Анализаторът е нерешителен по отношение на крайния резултат от тази наклонност, отбелязвайки, че въз основа на тези спорни модели могат да бъдат изтъкнати причини както за бичи, по този начин и за мечи сюжет.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР