Крипто анализатор и търговец, който следи отблизо пазара на криптовалути,

...
Крипто анализатор и търговец, който следи отблизо пазара на криптовалути,
Коментари Харесай

Анализатор предвижда корекция при Шиба Ину след неотдавнашния скок

Крипто анализатор и търговец, който следи от близко пазара на криптовалути, предложи забавна концепция за неотдавнашния скок на Шиба Ину (SHIB). 

Според анализатора това възходящо придвижване може да е стратегически ход, целящ да хване в капан бичи настроените вложители, които са следили капацитета за напредък на меме монетата.

Известният крипто търговец, прочут като “ ” също видя нарастването на цената на Шиба Ину на фона на по-широкия низходящ тренд на пазара. Анализаторът счита, че това рали може да сътвори обстановка, при която вложителите, които са оптимистично настроени за превръщане на тренда и бичи подтик, могат да се окажат в рискова позиция.

Cheds съобщи:

Трейдърът уточни още, че има индикации за намаляващ възторг измежду бичите участници, което евентуално ще докара до върховен връх на 4 часовата графика. Cheds допусна, че песимистичната му вероятност може да се промени, в случай че Шиба Ину успее да надвиши прага от $0.00001075.

Шиба Ину в действителност демонстрира мощна възходяща траектория, откогато доближи най-ниската си точка от почти $0.0000054 през юни 2023 година Понастоящем монетата се прави оценка на $0.00001013 и е поскъпнала с повече от 14% през последните 24 часа, което я трансформира в заслужен противник на Dogecoin ( DOGE ).

Анализаторът споделя вижданията си и за Биткойн ( BTC ) предполагайки, че водещата криптовалута може да е достигнала локално дъно към $28,600.  

Интересно е, че търговецът тъкмо предвижда спад на Биткойн до диапазона от $28,500 преди приключването на корективната му фаза предишния месец.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР