Крипто аналитикът Джъстин Бенет предупреди за потенциална предстояща корекция при

...
Крипто аналитикът Джъстин Бенет предупреди за потенциална предстояща корекция при
Коментари Харесай

Биткойн: Може и да е време за корекция след скорошния бум според анализатор

Крипто аналитикът Джъстин Бенет предизвести за евентуална идна промяна при Биткойн (BTC) след мощното му показване през миналата седмица. 

В неотдавнашната обява в блога си Бенет означи, че BTC е претърпял впечатляващо рали, като е повишен с към 25% в границите на по-малко от две седмици от 15 юни насам.

Въпреки това Бенет счита, че Биткойн може да се върне към част от облагите си, защото има наклонност да не облагодетелства тези, които са се включили към ралито късно. Той допуска, че е евентуално да настъпи оттегляне към диапазона от $28,000, с цел да се отдръпват късните лонг позиции в BTC. Ценовото деяние на Биткойн при тестването на равнището от $27,000 до $28,000 ще изиграе решаваща роля за установяване на трендовете на BTC през юли.

Крипто стратегът загатна, че краткосрочният му мечи мироглед ще бъде обезсилен, в случай че Биткойн сполучливо пробие непосредственото си равнище на опозиция при $31,000. При подобен сюжет това би означавало, че биковете резервират контрола си и откриват опция за постигане на $32,500.

Освен това Бенет следи графиката на превъзходството на Tether (USDT.D), която наблюдава % на капитала, съхраняван в стабилната монета USDT в границите на крипто пазара.  

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР