Кримският мост, чрез който окупаторите искат да свържат окупирания полуостров

...
Кримският мост, чрез който окупаторите искат да свържат окупирания полуостров
Коментари Харесай

Украински сайт сензационно: Кримският мост вече се напука!

Кримският мост, посредством който окупаторите желаят да свържат окупирания полуостров с континенталната част на Русия, към този момент се напука преди да бъде открит, оповестява украинският информативен портал " Обозреватель ".

" Около 256 опора още веднъж се издига скеле, плетат арматура, изливат бетон. Всичко това не е инцидентно ", написа потребителят Krymets в Twitter.

Както отбелязва изданието Kuresh.info от 595 опори, 256-ата, ситуирана съвсем в средата на Керченския проток, се е спукала на две места. Отбелязва се, че служащите са създали железна рамка към напуканата конзола, с цел да предотвратят по-нататъшното й разрушение и да я възстановят. Напуканата опора е на 8 километра от брега.

Пред " Обозреватель " старши научният помощник в Института по водни проблеми на Руската академия на науките, претендентът на геолого-минераложки науки, минният инженер и хидрогеолог, Юрий Meдовар, който е член на опозиционната съветска партия " Яблоко ", декларира: " Този мост би трябвало да бъде демонтиран и пропуснат като заплашителен сън ",

" Обозреватель " напомня, че на 11 април окупаторите декларирали, че асфалтобетонът към този момент е положен на пътното платно. На арките са инсталирани 14 стълба за външно осветяване, а по външните платна - ограда.

Два дни по-късно е почнало нанасянето на маркировките върху пътното покритие. По-късно незавършеният Кримски мост се е появил на Yandex.karta.
Но, акцентира " Обозреватель ", на финалната етап от строителството на моста, при окупаторите са зародили проблеми с документите.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР