Криминално проявеният Жеко Христов, по прякор Слона, е бил прострелян

...
Криминално проявеният Жеко Христов, по прякор Слона, е бил прострелян
Коментари Харесай

Стрелба в Гълъбово! Простреляха Жеко Слона в корема

Криминално проявеният Жеко Христов, по прякор Слона, е бил прострелян при скандал в Гълъбово, Старозагорско научи TrafficNews. Той е ранен в корема и е откаран в болница. По първична информация няма заплаха за живота му. Задържан е стрелецът - Димо Петков, който също е с престъпно досие.

Стрелецът Петков е прочут измежду престъпният контингент. Според осведомени той е забъркан в разнообразни незаконни схеми. Движи се с още двама мъже от контингента, единият, от които е излежал присъда за грубо обезчестяване, а другият е залял жена си с киселина. Тримата са нападнали Слона в заведение в Гълъбово, откакто се скарали. Според осведомени преди няколко месеца по Слона отново е имало пукотевица, само че той не е подал тъжба в полицията.

Триото неведнъж е извършавало закононарушения. Те са забелязвани да продават различени по тип опиати. През годините са се занимавали и с палежи на коли.

Слона е притежател на компания бързи заеми, само че той също е причинител на разнообразни закононарушения.

Пристъпното трио.



В средата на фотографията -стрелецът Димо Петков. В ляво - мъжът, залял жена си с киселина. В дясно- упрекнатият в обезчестяване.





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР