Криминално проявеният Иван Николов, по прякор Лудия, ще бъде съден

...
Криминално проявеният Иван Николов, по прякор Лудия, ще бъде съден
Коментари Харесай

Бившият затворник Иван Лудия се развилня в Бургас и...

Криминално проявеният Иван Николов, по прякор Лудия, ще бъде съден за екшъна, който сътвори пред магазин за колела в Бургас. Лудия е задържан и стремително изправен пред Районния съд, само че по Указа за битка с дребното безчинство, оповестява " Флагман ".

„ Отидох в магазина, желаех да си купя колело на погашение. Отидох, питах. Човекът ми сподели, че ми би трябвало трудов контракт. Седнах на масата до единия от очевидците и започнахме да се караме. Той стана и ме удари. Мисля, че хванах едно колело, хвърлих го, ударих го със знамето. Знамето беше рекламно. Това не е цивилизовано, само че аз не съм му протегнал ръка. Той ме удари, по какъв начин да постъпя? След това пристигнаха служителите на реда “, изясни пред правосъдния състав Лудия.

Според очевидци на екшъна на ул. " Константин Величков " обаче обстановката не била тъкмо такава. Собственикът на магазина за колела, че абсурдът избухнал, когато на Иван му било отказано да си купи колело на погашение, защото няма трудов контракт. В този миг бургазлията се ядосал и почнал да го псува и наскърбява, а по-късно да мята колела по улицата пред магазина.

„ Когато му отхвърлих, той увеличи звук и стана нападателен. Започна да ме наскърбява с разнообразни думи: „ Дърт чичка, ще те размажа, ще те убия “. Започна да ме наскърбява на майка, което мен ме засегна, тъй като майка ми умря. Казах му да си отива, никога аз не съм го обиждал. Започна да ме провокира, да крещи. Излезе пред магазина и задърпа колелата на стойката. Метна едното на улицата. Спря придвижването. Викаше и крещеше като нервен и не спираше да сипе обиди и закани. После посегна и на рекламното знаме, което потроши в земята “, описа в детайли разигралата се драма притежателят на веломагазина.

След като бил арестуван, Лудия обяснил, че съжалява за постъпката си, само че към този момент след приключен факт. Нанесените вреди както по стоката, по този начин и по външната фасада на магазина, са на стойност над 660 лв..

Предвид взетите показания от разпитаните очевидци и обрисуваното закононарушение, съдът установи, че нарушаванията надвишават дребното безчинство и казусът ще бъде трансфериран на прокуратурата. Ако бъде приет за отговорен, Лудия може да получи до 5 години затвор.

Николов е с богато престъпно досие, даже преди към 4 месеца излязъл от пандиза, откакто е излежал последното си наказване за кражба.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР