Криминално проявени баща и син от село Стражец са задържани

...
Криминално проявени баща и син от село Стражец са задържани
Коментари Харесай

От АПИ не сигнализирали за откраднатите пътни знаци, прокуратурата проверява защо

Криминално проявени татко и наследник от село Стражец са арестувани за, оповестява Нова телевизия. Оказало се, че двамата мъже употребявали откраднатите тръби за ограда в парцела си, само че като се разчуло за случая, пробвали да ги скрият. Разградските криминалисти обаче разкриха кражбата за по-малко от 24 часа. Двамата са арестувани, те са престъпно проявени и се чака прокуратурата да изиска непрекъснат арест.
„ Тръбите са прерязани наполовинa с ножовка, по-късно с напън са откъснати. Пренесени са с каруца от причинителя. Служителите на реда са го хванали в миг на разглобяване на оградата ”, изясни шефът на полицията в Разград Константин Костов.
 Откраднати са 20 пътни знака от път край Разград Откраднати са 20 пътни знака от път край Разград
Откраднати са 20 пътни знака от ремонтираните през предходната година 4,6 км от път III-4904 О.п. Разград – Кубрат/ - ж.п. гара Разг...
До причинителите се стигнало след разбор на доказателствата. Полицията се е била насочила към три адреса, като на един от тях са открити причинителите и част от знаците. Комисар Костов акцентира, че към по-възрастния мъж неведнъж са подавани тъжби от брачната половинка му за домашно принуждение.
Прокуратурата в града образува инспекция против шефа на Областното пътно ръководство. Тя би трябвало да откри за какво е занимателен сигналът на АПИ към органите на Министерство на вътрешните работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР