Криминално проявени баща и син от село Стражец са задържани

...
Криминално проявени баща и син от село Стражец са задържани
Коментари Харесай

Разбраха кой е откраднал пътните знаци край Разград, баща и син решили да си правят ограда

Криминално проявени татко и наследник от село Стражец са арестувани за кражбата на пътни знаци в Северната индустриална зона на Разград, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Съпричастността им към осъщественото закононарушение е открита след бързи оперативно-издирвателни дейности, подхванати през вчерашния ден и през днешния ден, директно след внасянето на сигнала от АПИ в полицията.

Според получената информация неналичието на пътните знаци е открита към 7.00 часа на 5 март при обход на третокласния път в сектора сред цех " Амилум " и някогашната база " Агро Гос ". Изрязани и отмъкнати били 10 стоманени стълба с инсталирани върху тях 18 пътни знака.

В хода на формираното досъдебно произвеждане са разкрити причинителите на престъпното действие. Двамата мъже употребявали откраднатите тръби за изработката на ограда в парцела им в село Стражец.

След като случилото се доби необятен публичен отзив, те почнали да скапват оградата за да укрият инкриминираните движимости.

Макар намирането им да бе затруднено от снежната завивка в района, криминалистите съумяха да стигнат до причинителите за по-малко от 24 часа, показват от Областната дирекция.

Бащата на 59-годишна възраст има 13 криминалистични регистрации за обири и хулиганства, а 34-годишният му наследник е с пет прояви за обири, телесни повреди и похищение. В момента се намира в изпитателен период на постановена присъда за последното си престъпно действие. Предстои прокуратурата да ги притегли като обвинени за крупната кражба, с която са нанесени вреди за близо 5 000 лв. на страната, допълват от ОД на Министерство на вътрешните работи в Разград.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР