Криминално проявен варненец е задържан за приготвяне и разпространение на

...
Криминално проявен варненец е задържан за приготвяне и разпространение на
Коментари Харесай

Мъж е задържан във Варна за приготвяне и разпространение на наркотици

Криминално проявен варненец е арестуван за подготвяне и разпространяване на опиати, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайморския град.

Операцията е извършена след получена информация, че 33-годишният мъж подготвя и популяризира наркотични субстанции. При акцията са открити и трима негови клиенти, у които е открита дрога. 

При последвалото претършуване на населяваното от арестувания жилище в кв. „ Христо Ботев " във Варна са открити и конфискувани електронна везна, прекурсори за произвеждане на наркотични субстанции и голям брой, приготвени за продажба пликчета с метамфетамин.

От пресцентъра прецизираха за Българска телеграфна агенция, че към момента не е направена експертната информация и затова не оповестяват точното количество на откритите наркотични субстанции.

От прокуратурата във Варна допълниха, че мъжът е притеглен към наказателна отговорност и е арестуван за 72 часа. Предстои настояването за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на задържания да бъде прегледано от Окръжния съд на следващия ден, допълват от държавното обвиняване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР