Криминално проявен нападна и ограби дете в Пловдив, а после

...
Криминално проявен нападна и ограби дете в Пловдив, а после
Коментари Харесай

Треньор и възпитаници на спортен клуб заловиха мъж, заплашил дете с нож

Криминално проявен атакува и ограби дете в Пловдив, а след това избяга. Малко по-късно обаче нападателят е заловен от треньора на момчето, което упражнявало в състезателен комплекс, намиращ се наоколо.  До вчерашния му арест се стигнало точно с помощта на бързата интервенция на треньор от състезателен клуб и негови ученици.
Прочетете още
По първични данни, към 11 ч., момче, което излязло от близкия състезателен комплекс, изчаквало на спирка на градския превоз на бул. „ Цариградско шосе “. Непознат се доближил към малолетния и го заплашил с нож, лишил му сумата от 80 лв. и незабавно се качил в потеглящ рейс. Свидетел на протичащото се станал треньорът на младежа, който без да се колебае го качил в колата си дружно с други момчета от клуба и последвали въпросния рейс.

Половин час по-късно те заловили причинителя при слизането му на спирка на ул. „ Гладстон “ и се обадили на тел. 112, а на сигнала се отзовал автопатрул на Второ районно управление (на МВР). Задържаният е на 32 години, с богато престъпно досие и осъждан.

Срещу него е формирано бързо произвеждане.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР