Криминално проявен мъж от Поморие е задържан за срок от

...
Криминално проявен мъж от Поморие е задържан за срок от
Коментари Харесай

Разбиха две домашни оранжерии за марихуана в Карлово и Сопот

Криминално проявен мъж от Поморие е арестуван за период от 72 часа с прокурорско разпореждане, откакто е открит от пловдивски криминалисти в миг на владеене на огромно количество наркотични субстанции.
Проверката на мъжа е осъществена на многолюден бул. в регионалния град малко след 21.30 часа на 14 април. Криминалистите разполагали с оперативна информация, че той търгува с дрога.
При типа на униформените 27-годишният мъж от приморски град - с голям брой криминалистични прояви по линия наркоразпространение, побягнал и изхвърлил в близко улично кошче хартиена торба с бяло вещество на бучки и прахуляк - амфетамин с тегло близо половин кг. След малко гонене той бил арестуван.
В хода на интервенцията са осъществени процесуално-следствени дейности и на територията на още две обитаеми места. Извършени са претърсвания на коли, къщи, жилища, икономически постройки и гаражни пространства, находящи се в хасковското село Родопи и подбалканските градове Карлово и Сопот.
В пространства, снабдени с вентилационна апаратура и рефлекторни лампи, криминалистите разкрили 116 добре отгледани растения коноп, множеството от които със съцветия и с височина към 60 см, засадени в саксии.
Задържани са и двама мъже - единият на 46 години от Сопот, а другият на 60 години, гражданин на село Родопи. Разследващите не престават работата си в границите на формираните по двата случая производства и под управлението на Окръжна прокуратура - Пловдив.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР