Криминално проявен мъж от Поморие е задържан за срок от

...
Криминално проявен мъж от Поморие е задържан за срок от
Коментари Харесай

Полицаи преследваха дилър в Пловдив, той изхвърли половин килограм дрога

Криминално проявен мъж от Поморие е арестуван за период от 72 часа с прокурорско разпореждане, откакто е открит от пловдивски криминалисти в миг на владеене на огромно количество наркотични субстанции.

Мъжът е тестван на многолюден бул. в регионалния град, малко след 21.30 часа на 14 април. Служителите на реда разполагали с оперативна информация, че лицето търгува с дрога.

При типа на униформените 27- годишният мъж от крайморския град побягнал и изхвърлил в близко улично кошче за отпадък хартиена торба с бяло вещество на бучки и прахуляк.

Установено е, че откритото съдържимо е амфетамин с тегло близо половин кг. След малко гонене мъжа, който е с голям брой престъпни прояви по линия наркоразпространение, е арестуван.

В хода на траялата интервенция по линията са осъществени процесуално следствени дейности и в още две обитаеми места. Извършени са претърсвания на коли, къщи, жилища, икономически постройки и гаражни пространства, находящи се в хасковското село Родопи и подбалканските градове Карлово и Сопот.

Криминалистите разполагали с информация, че 46 годишния престъпно проявен Мирослав Г. от Сопот популяризира марихуана и подхванали дейности по следствие от кое място се доставя с незаконно продаваната стока.

В пространства, снабдени с вентилационна апаратура и рефлекторни лампи в село Родопи са открити 116 добре отгледани растения коноп, множеството от които със съцветия и с височина към 60 см, засадени в саксии. Задържан е и неговия съучастник- 60 годишния Георги С. гражданин на село Родопи.

Лицата, които са организирали престъпната активност, обвързвана със неразрешено развъждане на растения, предопределени за продажба на наркопазара са арестувани за период до 24 часа. Разследващи не престават работата си по двата случая по инструкции, дадени от Окръжна прокуратура Пловдив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР