Криминално проявен мъж е задържан за измама, извършена в периода

...
Криминално проявен мъж е задържан за измама, извършена в периода
Коментари Харесай

Белезници за измамник, измъкнал близо 140 000 лв. от жена


Криминално проявен мъж е арестуван за машинация , осъществена в интервала от април 2018 година до 12 май 2020 година Съпричастността му към осъщественото закононарушение е открита след оперативно-издирвателни дейности, подхванати след подаден сигнал в полицията от 43-годишна жена от Разград , пострадала от действието.

34-годишният причинител е открит и арестуван в Севлиево. При осъществени на 25 март 2021 година претърсвания в жилището му и в два автомобила са открити и конфискувани голям брой документи, мобилни телефони, СИМ-карти и пластики. Според събраните досега доказателства, мъжът заблудил пострадалата, че се намира в интимна връзка с него. През това време неведнъж се възползвал от финансови средства, които тя му предоставяла посредством банкови и пощенски преводи за „ адвокатски възнаграждения, правосъдни разходи, откупуване на СИМ-карти с нейни голи фотоси ” и прочие. В резултат на дълго поддържаната машинация дамата била завлечена с пари в размер на 134 хиляди лева, 25 грама златни украшения, мобилен телефон „ Леново ”, ваучери – всичко на обща стойност 136 000 лева

Измамникът е притеглен като обвинен и е арестуван за период от 72 часа с прокурорско разпореждане. Предстои внасяне на искане за „ непрекъснато задържане под стража ” в Районен съд – Разград.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР