Криминално проявен мъж е задържан и обвинен за незаконен превоз

...
Криминално проявен мъж е задържан и обвинен за незаконен превоз
Коментари Харесай

Хванаха трафикант, опитал да прекара 15 афганистанци

Криминално проявен мъж е арестуван и упрекнат за противозаконен транспорт на 15 непознати жители. Това оповестиха от ОДМВР-София.

Около 0.00 часа на 13 септември в региона на пътен възел „ Ихтиман “ на автомагистрала „ Тракия “ чиновници на РУ- Ихтиман подхванали инспекция на лек автомобил „ Мерцедес “, ръководен от престъпно проявен и осъждан мъж на 27 години от Димитровград. В колата били открити 15 чужденци от мъжки пол, без документи за идентичност, самоопределящи се като афганистанци.

Непосредствено след задържането на автомобила и возещите се в него мъже, взаимно със чиновници от група „ Контрол на пътното придвижване по основни пътища и автомагистрали “ към регионалната дирекция, били подхванати дейности по установяването и на съпътстващия автомобил.

Служещият за „ отцепка “ лек автомобил „ Ауди “ бил спрян на пътен възел „ Мухово “, а лидерът и неговият сателит - арестувани за период до 24 часа.

Двата автомобила били конфискувани и по случая формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 281, ал.2, т.1 и т.5, вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

След отчет на материалите в районната прокуратура на 27-годишния мъж е повдигнато обвиняване и му е наложена 72-часова мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Действията по следствието не престават.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР