Криминално проявен мъж беше от полицай в София, след като

...
Криминално проявен мъж беше от полицай в София, след като
Коментари Харесай

Криминално проявен мъж е прострелян от полицията в София

Криминално проявен мъж беше от служител на реда в София, откакто блъсна с автомобила си чиновник на Министерство на вътрешните работи след гонене. Инцидентът е станал преди обед на столичния бул. " Рожен ".
Мъжът е отказал да спре на подаден от полицията сигнал и се опитал да избяга. В са се присъединили два патрула на полицията.
При опит да бъде арестуван престъпно проявеният е блъснал с автомобила един от служителите на реда. За да го спрат, чиновниците на реда са го простреляли.
Простреляният е настанен в болница в устойчиво положение и без заплаха за живота.
Той е към 30-годишен и е с голям брой престъпни регистрации и присъди.
Образувано е досъдебно произвеждане.
даде на брифинг в Народно събрание информация за произшествието:
" Има подобен зародил случай. Служители на Второ районно се пробват да извършат инспекция на разположение, ръководещо автомобил, който не се подчинява, прави опит да осуети инспекцията, блъска служебният автомобил и блъска един от чиновниците от екипа на второ районно. Един от сътрудниците е създал изстрел. Лицето е откарано в здравно заведение. Служителят също е в здравно заведение. На място има следовател от следствения отдел на Софийска градска прокуратура и ще стартират процесуално следствени дейности ".
Двама са потърпевшите чиновници на Министерство на вътрешните работи след преследването. Те са с контузни рани и са освободени за домашно лекуване, оповестиха от Военномедицинска академия
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР