Криминално проявен и издирван мъж е задържан в резултат на

...
Криминално проявен и издирван мъж е задържан в резултат на
Коментари Харесай

Спипаха легендарния Каската, задигнал колата на китайски бизнесмен

Криминално проявен и търсен мъж е арестуван вследствие на следствие на чиновници от бранш „ Криминална полиция “ в Пазарджик, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Става дума за именития автокрадец Николай Сакалиев-Каската от София. Мъжът е задържан за кражба на колата на локален бизнесмен с китайски генезис. Действията на служителите на реда почнали през юли предходната година, когато в ръководството бил получен сигнал за кражба на безценен автомобил.

27-годишен китайски жител с бизнес в Пазарджик паркирал лекия си автомобил „ Ауди А7 “ на една от улиците в града. За броени минути обаче возилото изчезнало и притежателят подал сигнал в полицията.

С разплитането на случая се заели чиновници от бранш „ Криминална полиция “ в регионалния град. След осъществени голям брой оперативни и процесуални дейности проверяващият екип стигнал до самоличността на причинителя на незаконното посягане - 43-годишния столичанин Николай Сакалиев, прочут с прякора си „ Каската “ от София.

Мъжът е остарял познайник на полицията в цялата страна, с голям брой престъпни прояви, арестуван няколкократно и осъждан за закононарушения срещу собствеността. След кражбата на колата на китайския бизнесмен е разгласен за търсене.

Преди няколко дни е арестуван в столицата и наведен в ареста на районното ръководство в Пазарджик. Наблюдаващ прокурор от Районната прокуратура в Пазарджик е удължил периода на задържането със 72 часа и е внесъл искане в Районния съд за налагане на мярка за неотклонение.

Вчера в свое съвещание магистратите са определили на Сакалиев най-тежката мярка за неотклонение - „ задържане под стража “. Работата по случая и документиране на незаконната активност на столичанина продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР